Seg med inlägg..

Jag är lite seg med att skriva vad som händer runt oss, men det är svårt att hinna med ibland.

Mira har utvecklats extremt, stor har hon blivit lilla tösen,de som bor runt omkring undradeomvi hade en till hund=) eftersom Mira blivit så stor. Skrattar man bara lite...

Annars är hon populär bland människor, tycker hon är den finaste hunden de sett har vi fått höra, så vi är stolta "föräldrar"

Akke har kommit hem och Mira är jättesnäll mot honom, det är precis som att hon känner att något är fel så hon tar det lungt, inget stimmande som flrut utan mer att de bara nosar på varann, de får komma igång lite senare när han mår bättre, rätt seg och hängig än.

Miras kurs går det bra på, tränaren tycker att Emira är superduktig, vi har även anmält henne till ännu en kurs efter   "allmän lydnad" Sedan hoppas vi faktiskt att vi kan börjatävla med henne så småningom=) Hon lär sig fort och gillar att träna så varför intege henne en chans, behöver bara tränas mer i olika miljöer så hon lyssnar ordentligt och vänjer sig att inte dissraheras av annat.
Vi får se vi får se...

Det är bra framsteg för Emira iaf, kommit in på några olikasaker hon ska kunna, hon kan väl detta lagom om inget distrahera henne:

Sitt/sitt kvar
Ligg/ligg kvar
fot/gå fot
Inte dra i koppel utan vi går ut med henne
stanna/stopp
snurra runt, visar med handen
rulla runt, visar med handen
tass, nytt denna veckan
Varsegod
inte ta mat innan vi säger till samma sak om vi tappar då  tittar hon på ossoch frågar om lov
inte hoppa upp i sängen utan vi ska ta upp henne.
gå fot och sen säger vi sitt och hon sätter sig och vi går vidar, lagom bra.
hit
Jaaaa... det är väl de vi håller på med vad jag kan komma på=) Hon är superduktig.
Sen kör vi sök, hittamatte=) jag gömmer mig och hon letar=)jättekul, hon tycker det är super att få hitta en.

Det där med att inte ligga i sängen är det kört med=)hahahaha..den svaga länken är EMil, han började, först var det att hon måste somna i korgen och sedan under natten kan hon få komma upp och nu i veckan har hon fått somna i söngen från början, så där liggger hon och gottar ner sig mellan oss två lycklig och glad liten Emira=) Hon ör värd det. Nu står hon vid sängkanten och tittar, tänker lyft upp mig, lyft upp mig..hahahaha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0