Hundetreffen!

Här kommer lite bilder från Syskonträffen, både bra och dåliga, många bilder blev tyvär suddiga p.g.a dålig inställning på kameran då jag inte är något proffs=( Gah! jag vet, jag ska ta tag i och läsa eller åtminstone gå en kurs så jag vet hur man gör, hittills har allt varit på tur, ena dagen är det fint väder ute och det blir bra men andra dagar är det lite gråare och bilderna blir sämre då jag inte har en blekaste aning hur jag ska ställa in den.
Så äre!

jj
Här har vi systrarna som busar för fullt, detta är hemma hos Emils familj i Växjö.
Söta de är tillsammans, de blev så besvikna när vi skulle säga hejdå!

hh
Vilken blick!
hh
Mor och dotter.

ss
Här har vi mor och dotter igen., blev lite fin tycker jag när de står lika mot varann, man ser hur lika de är, typ samma kroppsbyggnad=) Men en lite muskulösare Fanny=)hehe.. Men Mira ska väl allt växa till sig lite till.

rr
Mor och son.

yy
Här har vi en bild på de tre damerna, det var inte så lätt att ta, Emira och Lykke skulle tvunget titta på varann och försöka ta sig till varann... Syskonkärlek får vi säga.
Fanny sitter snällt och ler in i kameran, den andras kamera!

uu
Mamma Fanny sitter så fint och stirrar på vår bil, hon ville verkligen åka med=)hehe... Så underbart söt hon är.

ee
Andra sonen
Fin!


Här kom lite bilder så länge.

God Morgon

Det är då inte enkelt att ha en hane och en tik i samma hus, natten har varit extrem, min mamma har väl knappt fått sova och väl då var det morgon, blää...
Akke är helt galen här hemma, piper, gnäller konstant fortfarande. Nu är det lite tystare då Emil tagit med Emira då han skulle köpa delar till bilen så det är väl lite skönt men usch! Inatt får vi nog sova hemma hos syster för att det ska bli ro i detta hus.
Skrik gap och pip!
Någon som har något råd förutom att kastrera Tokhunden? Wiskey sa vi men njaaa...
Hunden äter ju inte heller, har gått ett antal dagar nu utan mat för hans del.

Mira däremot är snäll, de blir ju instängda i rummen lite då och då för de går verkligen inte att ha de tillsammans nu, men hon ligger snällt i sin korg och sover=)Söten! Men tror hon fortfarande är trött sen igår, snarkat som en gris har ju hon gjort inatt kan jag lova. så trött borde hundar få vara varje dag, helt slut av att fått leka med andra hundar, det är ett underbart hundliv! Vi får hoppas att det finns massvis med hundar att busa med på ön annars blir det ju lite trist. Men förra gången vi var där var det typ en hund i varje hus fast kanske inte samma ras/ storlek som Emira men ändå lekkamrater=)

Just nu sitter jag och lägger över massvis med bilder från igår och hoppas på att kunna dela med mig om en liten stund så gott det går.

Tänkte även jag skulle ta med tokhunden på en löprunda för att få han på andra tankar och kanske köra slut på honom så han blir trött, han gör ju itne så mkt om dagarna den hunden, mamma hade varit ute på en tur tidigt i morse idag så lite har han fått men MER behövs.


Ute på tur

Då har vi kommit tillbaka till halmstad efter två dagar i Växjö hos Emila familj, åkte dit den 25 på eftermiddagen och blev bjudna på god mat direkt. Vägen dit var lite knasig, de hade helt plötsligt bytat namn på vägarna så vi körde lite galet. Så kan det gå.

Emils mamma och man var iväg på bio så hemma var det bara barnen kan man säga.
Emils syster och hennes flickvän var ocks där på besök, hade varit där några dagar. Så där var ju också Lykke, Miras syster.
Mira och Lykke har busat konstant, kan inte låta bli varandra utan hela tiden ska det luktas och busas.

Mira har iaf varit dukitg där tycker vi, där bor ju massa katter och hon har inte riktigt rört dem, bara skrämt dem lite men inte jagat dem så det var ju bra, Emira är ju inte van vid katter så vi tycker det var duktigt gjort av henne. Men Emils syster Linas katt var en tuff katt, skulle fram och kaxa sig mot Emira flertals gånger=) haha... galen, sätter sitt liv på spel sådär.

Annars har det varit en trevlig stund med god mat, spel( tp, vilket var på tok för svårt för mig, haha.. sjukt spel faan!) Promenader och underbart sällskap.

Bytade lite julklappar, av dem fick vi något radiostyrt då Axel redan avslöjat det, haha.. en helikopter fick vi, asgrym, har lekt lite med den här hemma.

Jaaa... Sedan nu idag Söndag blev det upp tidigt, gjorde oss i ordning och började köra, skulle till Malmö idag.
Jag Emil och Mika( emils syster åkte ner till Malmö.
HUNDETREFFEN med syskonen skulle vara idag, tråkigt väder fick vi men ändå uppehåll som turen var=)
Det var hur kul som helst att träffa alla vovvarna eller fyra stycken blev det pluss mamma Fanny. Gry,t skoj att få se skillnaden på dem alla. Det var två hanar och systararna Mira och Lykke.

Hanarna var ju så mkt större, gud jaa.. men bara för det backade inte damerna undan inte utan de var då lika kaxiga de.
Vi alla åkte iväg till en hundrastgård där vi släppte de, alla, blev ju en hel klunga först, alla skulle hälsa på alla liksom och sen skedde det väl det ena och det andra, hanarna rök ihop lite och lit eblod hit och dit, sånt som sker, vi hade ju trots allt mira med oss som löpte som ställde till lite säkerligen. Alla skulle ju stå på Emira stackaren, hon har ju först fått står ut med en gnällig äcklig hund här hemma, sen lykke som trodde hon var en hane som skulle stå på mria hela tiden och nu här när alla skulle hålla på...haha...
Hanhundar!
Mira åkte ut en stund sedan, fick stå på utsidan och kolla så de andra kunde leka i ro=) Gud va kul det var, alla var ju så fina. Ska verkligen lägga ut bilder men kom på att det är mors dator så det tar ju sin tid så jag får nog göra detta imorgon.
Jag är supernöjd med dagen, gnällandet här hemma sliterr ur ens öron igen.

Förresten, supertrevligt att träffa Monika och Mikael igen , helt underbara människor( Miras uppfödare) vi ses ju snart igen!

Nej! Nu ska jag ut och leka med bilbanan igen, tvingade pappa att ta ner vår gamla, Axel( emils bror) hade fått en i julklapp så jag blev så sugen på att leka med vår gamla, Grymt skoj! hahahaha...
Hare fint och hoppas ni haft en lika underbar dag!

KRAM!

Julafton är över

Jaha... detta gick  smidigt och väldigt fort men extremt smärtsamt för huvvet, Julafton är över och idag får man smälta allt som åts igår...Phuu!

En jobbig julafton har dte varit men MYCKET trevlig bortsett från att en hund har gnällt konstant.
Vi har ju en tik som löper och en hane som är galen i samma hus, funkade bra i början men nu har det blivit katastrof, Akke gnällde, skällde konstant hela dagen igår, från morgon till kväll, hela han skakade och höll på... Nervsammanbrott!
 Det blev promenad på morgonen för att få en go stund, sedan hem och fixa julig frukost.. trevligt..

Väl klockan tolv nått orkade vi inte hra på Akkes gnäll längre så vi gav bort mira i liten julklapp till Kusinerna en gata ner, de fick passa henne lite medans vi gjorde maten i lugn och ro och vi fick väl slippa höra akkes gnäll en stund med=)hehe...

Sedan kom våra gäster vid halv två två, då blev det kaffe.. kaffe kaffe...

Sen har de två kockarna stått i köket och värmt maten medans vi andra suttit istorarummet, pratat och sedan kollat kalle Anka=) Det  var länge sedan, två år för mig=)hehe... Älskar kalle! Speciellt hackspetten, han är för go.

Sedan blev det då mat och jaa... allmänt julfirande.

När alla magar var mätta började klappjakt för min syster och hennes man, de letade igenom hela huset efter sin julklapp som var en spjälsäng med sängkläder=) Väldigt glada blev de.
Sen delades alla de andra ut och alla började sedan öppna sina paket. Pappa fick börja, för hans var lite rolig, läste upp hans fina brev först där det stod att han blivit fadder, men åt vad??haha.. På bilden fanns en Anka, pappa blev Ankfadder=)haha... Så gulligt.
Han fick en söt liten plast AND som han sa det var som hette Per-Ove tror jag jag sa han hette=)hehe...

Annars blev det paketer med filmer, kuddar till mig=) muggar, tomtar, träningssaker, kläder och jaa.. massa fint.

Alla var nöjda och glada!

Tills sist på kvällen blev det gå ner till Mina kusiner och träffa tomten, Mira fick följa med, var ett jäkla liv kan jag säga, tre eller fyra hundar i samma hus! Phuuuu...

Men en fin julafton blev det väl ändå.

Det bästa med julen är när man går hem från kusinerna och sätter sig ner framför tvn och njuter av en god smörgås och en kopp kaffe, Älskar det, gör det varje jul!
hahaha... Känna lugnet!

Dagens händelser den 22 december!

Då har vi bara två dagar kvar så äre Julafton, galet va tiden går fort, för ett år sedan satt vi i värmen och gottade oss, befann oss i Tanzania i Dar Es salam, svettiga och rätt trötta tror jag, ville verkligen bara åka iväg, jobbigt med alla människor.  Fick med besked om att vi fått klart ändringen med hemresan så den 23 fick vi ju flyga eller om det var den 22 ??kommer ej ihåg helt. Men iaf så var det en underbar jul på sitt sätt=) Längtar som bara den på nästa resa, planeras! Om jag så ska göra det själv men i sommar ska jag ut på tur=)haha.... Om det blir värmen eller kylan, vet i katten!

Dagen ja.. Tandläkaren skulle jag ju till idag vid tio typ=(Brrr.... skakar, alltid gör jag det men det är ju inte farligt, ett hål hade jag=(Usch! Fick en ny tid klockan tre.

Efter där var det hem snabbt, äta och släppa ut Akke mannen sen in till byn igen för att besikta bilen, själv hoppade jag av hos Alexandra och fikade med henne och hennes mamma Anneli. Mysigt! Trevligt, var länge sedan man träffades, typ förra gången i augusti när jag var på besök.

Jaa.. massa prat! Bilen gick tyvär inte igenom, tråk, så nu har vi bokat in en tid hos kusinen som får hjälpa oss fixa. Men det ska nog bli bra.

Jaha.. sen var det tandis igen och jaa.. laga tänder gillar jag inte men det gjorde ju itne alls ont=)hahaha... lite ömt efter bara men nu känns det bra. Bättre matvanor ska fixas för att inte få hål=)

Annars har vi hämtat en present och jaa... packat in julklappar, full rulle.

Nu till kvällen gjorde jag och Emil kycklingpaj till oss alla och till det blev det film.

Vet ni vad, jag har varit ute i trädgården med och busat som en femåring, gjort snölyktor och en snögubbe, eller han är påbörjad, han är i tre kulor=)haha... KUL!
Hade dock två töntar som tog kort=(

Mira och Akke var stygga, kom en man med en hund, de triggar varandra och skäller ikapp, till sista ser vi mira hoppa över staketet=( VA FAAN! Hundjävel! Så får det bara inte ske! Hon har alltså kommit i en dum fas nu=( som bara den. Kan bero på hon löper men shit! JOBBIGT!


Monica!
Mika och Jenny åker med oss ner till Malmö så det är bara att ringa till dem om ni behöver få tag på oss, vi har bara våra norska nummer=) Vi alla ska ner till Emils mamma och fira lite den 26 december.

Men vi ses på Söndag, då lär det bli massa bus.

God jul på er!



4 Advent

Idag blev det en underbar frukost med hela familjen, tända ljus och bara mys, älskar dessa stunder.
Innan blev det såklart en morgonpromenad för mig, Akke och Emira, lite smått jobbigt dock då Akke lär Emira att dra i koppel, haha... Åt varsitt håll skulle de ju med dra och halt på marken, ni anar hur det såg ut då...

Annars har dagen bestått av att packa på Altanen, köpte flyttkartonger igår och vi packar för fullt alla våra saker, ska slänga in det vi itne ska andvända i ett förråd, ordning och reda tills vi vet vart vi ska bo!
 Jobbigt släpa runt på allt skit!

Sedan har det varit Julklappsfixning, mer säger jag inte utan berättar mer efter jul=) hehe... Men bra tror jag det blev, får se.

Pizza har vi fått i oss, blev en god middag idag, blev faktiskt en ny pizza för hela familjen, ALLA körde på en flygande jacob=)hahaha.. GOD! Rekomenderas starkt.

Har varit en sväng hemma hos syster, satt upp deras gran, jag fick för första gången i mitt liv sätta upp belysningen i granen, Sabri, systers man hjälpte mig=) Gud va vi var duktiga, blev skitsnyggt och perfekt som det ska vara=) Klädde medkulor och sådant med sedan blev det kaffe såklart.

Igår klädde vi granen hos mamma och pappa, gud va mysigt det är med en julgran, jag tror bestämt det är det bästa med julen, julgranen! Älskar den, den luktar så otroligt, den värmer enss hjärta och den lyser upp framför en=)Ahhh....

Vad är det bästa ni vet med julen?

Jaa... så har min dag sett ut. Trevlig, imorgon blir det G-kås, sista julehandlen innan jul=) Passar ju bra med G-kås då, allt under samma tak så nu vet du vad du får av mig! haha...



Annars funkar allt fint mellan Akke och Emira, trots att Emira löper och Akke er en galen hanhund=)hahaha... Mira har även fått en ny trosa idag, intresant, en mkt kraftigare och bättre, den andra ramlade bara av.
Akke är helt underbar, nu de senaste gångerna vi varit här har ju han varit sjuk, den sjukdomen tog hårt på honom, han var ju liksom itne glad men nu herre gud, Gamla Akke har äntligen kommit tillbaka, var länge sedan jag såg honom såhär glad, han tycker ju verkligen om en nu, man kan gosa med honom och han bryr sig, han viftar på svansen och är glad, innan gick han alltid iväg, var tråkig och ville knappt veta av en men nu, han är så kelesjuk och vill bara gosa. Helt underbart! Har saknat honom så.
Min söta lilla Akke, det är faktiskt så att jag vill behålla honom, jag vill att han ska följa med mig=)  Akke är en av de finaste hundarna jag vet, en snällare hund får man faktiskt leta efter för med honom kan man göra vad som och sedan har han ju sitt speciella beteende, gnäller och piper stup i kvarten för att han bara ska höras=)hahah.. piper nu, han ligger förmodligen i mammas och pappas säng ensam. trist tycker väl han, ingen som gosar.
Så nu ska jag springa och gosa med min älskade lilla prins.

Föresten, snart är det ju syskontreff, bara en vecka kvar ska bli hur spännande som helst. Längtar!




Då har vi anlänt

Då är vi i Halmstad igen då, stressigt värre känns det som, blir väl ingen ferie här inte. Mer kommer jag inte skriva utan ska njuta av lite tid med att umgås med min kära familj.
Snart ska det sovas iaf. Lång dag igår, idag och inatt! hahaha...

Nalle Puh

Asså..Mira sitter verkligen som Nalle Puh! Hur kan detta komma sig?
Hon sitter på rumpan, benen sträckta utåt och frambenen över, ser skumt ut och liknar precis som när Nallepuh sitter, gosemagen sticker fram=)Hahaha...
Mmm...söt är hon.
Saknar husse gör damen, väldigt ensamt här hemma, bara jag och Emira, vi sjunger, dansar och busar ihop. Tränat ltie trix har vi gjort idag, Mira klarar av snurra runt själv nu=)haha.. Duktigt, Rulla runt jobbar vi fortfarande på men det kommer. Hon är lite knasig dock, eller lurog, säger jag sitt kan hon snurra runt bara för att hon vill ha godis=)haha.. Fuling, man får inget omman inte gör rätt!

Annars gäller det att passa vart man sätter fötterna här hemma, bloddroppar lite här och där=) Blöjan sitter väl itne på så ofta, men det är ju inte så mkt så det är inte farligt.

Jaha... Nu har jag kollat färdigt på Serien jag hittade iförrgår, Guds tre flickor eller nått, går på ettan=) Bra!
Även sett härliga julkalendern=) Ååå..jag verkligen älskar den, känner att snart är det JUL!

Nu däremot ser jag fotboll=) Faan va länge sedan... Känns som detta borde göras oftare.. Uppdaterad imorgon på jobbet så jag vet vilken match de snackar om;)hehe...

Jajja... Hitills 20 kr på min jullott, fem tomtar till och jag har 500 000 kr=) Gottans! då blir det resa!

Så jag säger: SNälla rara Gud, gör så att jag bli en lycklig vinnare=) Jag behöver också lite tur ibland, iaf detta året, det har varit allt för mycket motstånd, men sedan har även det bästa hänt, Emira=)


Nej!Nu ska jeg fortsätt kosa meg i min deilige kosedress! Hare gottans så snackes vi!
Klem!

Bara Jag och Emira

Då har EMil stuckit, åkte i morse vid sjutiden, själv stack jag till jobb vid sex så blev snabbt farväl...Han kommer ju tillbaka på Fredag så det er ju snart.

Dessa sista dagar på jobbet går sakta sakta, Attans asså, inte skoj! Fast när morgondagen gåttär det inte långt kvar. Sen vet jag inte vad jag tycker tyvär. Just nu känns det inte som om Julenkommer bli bra, för mycket tankar och kaos i mitt huvvud men jag ska njuta så gott jag kan och försöka slappna av av att bara vara ledig.

Det har iaf varit en hård dag, kom inte hemförens halv fem, Tog ju bussen i morse så då var det antingen gå hem i ca 40 min eller vänta på bussen, eftersom jag ändå var och handlade passade jag på att ta bussen. Hade ingen lust att gå så långt med allt tungt=(

Väl hemma blev jag hjärtligt välkommen av min underbara vovve, Så glad hon var att se mig, det är värkligen varmt för hjärtat att man är så populär.
Busade lite sen gick vi in, jag åt lite mat och sedan begick vi oss ut i kylan i våra reflexer och joggade en runda, ganska högt tempo, Mira hängde inte med=( Latmask!

Nu sitter vi vid datornoch kolla tv, Mira sitter runt benen, klänger på benen och jaaa.. är allmänt nära, kelesjuk hund just nu, jag har en svans med mig överallt.
Just nu ligger huvvet på mitt lår i väntan på att jag ska säga, kom så=) hahaa...
Busis!

Jag ska ta lite rostade smörgåsar och bara slappa resten av kvällen.
 Ska skriva ett brev med och få iväg.

Åååå.. jag var inne på Hm och testade en sak idag, GUD! vill ha på julafton men en storlek för stor=(Gahhh! Måste hitta iaf. Jag vill ha den!Skickar jag efter den dimper den in i början av januari=(Lite sent....



Luciadagen

Idag är det Lucia, jag steg upp vid en halv åtta för att kolla på Julkalendern=)Ooo... Äslakr den, den är så gullig och så snackar de ju Norska=)haha.. Jul i Svingen heter den som går här i Norge, har visats tidigare men den är så bra, ibörjan trodde jag de skämtade men bra e den=)

Borde se den, gå in på www.nrk.no och tryck på Jul i Svingen.

Idag var det ju Lucia och såklart skulle de gå tåget och sjunga fint=) Ooo... det är så mysigt.

Själv så stod jag liten stund i köket, bakade upp några pepparkakor i stora fina hjärtan och så värmde jag påtvå lussebullar. Sedan bredde jag lite smörgåsar, hällde upp kaffe och juice och ställde fint på en BRICKA( i detta fall har vi ingen stor bricka så det fick bli skärbrädan men vad gör det;)) Och så ställde jag ett fint ljus och så gick jag och Emira sakta in och överaskade Emi lmed mysig frukost på Sängen, Vi sjäng inte men vi tänkte sjungit så det er ju tanken som räknas=)hehe...

Sedan satt vi och gottade oss på våran underbara frukost och tittade på Julkalendern på datorn=) MYS!




EN annan trist grej eller ja.. opassande, Mira är en lite oturshund, VARFÖR? Ska hon löpa igen??Inte nu! Gud!
Passar inte bra alls när man ska hem och bo hos en tokig handrever som juckar på allt liksom., Nää.. det kanske han itne gör men hanhundar er som de är, det har jag fått lära mig från hundetreffarna här, DÄRFÖR som jag inte kommer gå dit igen! Grrr...
Jajja... Vi får hoppas detta går fort så vi inte missar syskonträffen för det vore förfärligt=(

Japp!

Jag säger Glad Lucia på er och sjung nu inte för mycket....


Frosten har kommit här utanför denna morgon

Myyys! Det första jag såg när jag öppnade dörren i morse var vitt, tyvär inte snöö men massa frost så det såg ut somsnö, Gud så mysigt, älskar det, känner julkänslan=)oooo....
Emira och jag tog en underbar mprgonpromenad, jag iklädd min tomtedräkt och en kamera i andra handen och lilla Mira i änden av kopplet. KALLT som faan, men det får man ta om man vill njuta. Helt underbart var det.
Blev lite frostiga bilder.

Hemma fixades god frukost, äggdagen idag ju, ALLTID Ägg på Lördagar! Kom ihåg det om ni vill impa på mig.

Jag har fullt upp idag, ska söka jobb, får se om jag orkar, trist tyvär.

Jaaa.. jag ska plugga lite i vår, kom in på min utbildning på distans så här ska läsas, ifs bara 2 ½ månad men ltie kunskaper får jag, sen finns det vidare på skolan tillhösten om jag kommer in=)Wohoo.. framsteg!

Nej! Nu till mitt.
Bjuder på lite bilder med från olika händelser.

Have A Nice Day!

söta
Sötare en denna filur får man leta allt leta efter.Mattes lille Ängel.

Julis
Här kommer efterlängtade bilden på Emira och hennes julkalender, finns inte tillräckligt med godbitarpå den men det ska fästas några till snart... Mmm...hon älskar den.

stark
Goa ni e.

jul
Vår fina Julstjärna har vuxit upp.

husee
Husse Bus!






Snart är det helg igen!

Då har vi en helt vanlig torsdag idag, trist har den varit, seeg jobbedag där man bara vandrat runt och försökt fördrvia tiden då det inte funnits något att göra=( Hatar sånt, bättre det är stressigt,då går dagen så himla fort.... Jajja... tjat tjat tjat!

Varit ute på en runda har jag varit, passade på att springa själv, kan vara skönt det med, slippa skrika eller prata för mig själv( Då syftar jag på att styra Emira på vägen=)) Istället har jag sprungit i min egna lilla värld och bara drömt mig bortom allt regn och rusk i min fantasi där solen skiner eller nej! Snö... MASSA snö, helt vitt och klart, inte ett regn så långt jag kan  se, bara vitt snö som ligger fint där i skogen när jag springer på den nyskottade stigen=)Ahhh!
Fast riktigt så gick det itne till idag, utan bilar höll på att köra på mig, fick nästan kasta mig ner i diket=) Men det kunde ju varit värre.

Emira har vi börjat fjäska bort igen, damen har fått komma upp i Sängen=)hehe.. tro det ni, men så äre, bara på våra vilkor, inget upphoppande hur som helst utan när vi vill det.
Sedan har damen varit duktig sa Emil, han åkte och handlade i ca en timme och vet ni vad EMira gjort? Hon hade förmodligen suttit innanför dörren och stirrat rakt in i dörren från att han åkt=)haha...  För Emil hade lagt ut skor och sockar på golvet( imed hon biter på ALLT) Sen hade han tagit godisbollen och lagt fylld på golvet samt ett ben, sen hade han sagt varsegod och stängt dörren och åkt men när han kom hem satt hon innanför dörren och hade varken rört skor, sockar, godisboll eller ben?? Haha.. Duktigt att itne röra våra saker men hennes boll och tuggis får hon ju ta....

Tror hon blev chockad över att skorna var där.
Samma sak för någon dag sen, Emil lämnade alla dörrar öppna och gick ut som om han skulle gå, stod väl ute en 15 min, tittade in genomfönstret men så inte henne, sen gick han in då satt hon bara fint.
Hon undrade väl varför allt var öppet, typ!

Jajja.. massa skrivande, imorgon är det fredag och jag har ingen lust alls att ta mig till jobb en dag till=(Usch!



Svar till Monica och familjen...

Oooo.. lussebakande e så kul älskar färgen, den gör liksom en sålycklig, funderar starktpå att springa till butiken och köpa saffran och köra en deg imorgon=) Förbereda för Lucia ju=) Blir det lussetåg???

Ullared är väl sjukt, konstiga männiksor om är med, fast jag diggade göteborgarna=) de va coola och sig själva, de flesta bara överdriver.

Den familjen tycker jag verkligen synd om, han borde lämna henne, hon verkar inte riktigt vara hel i kanten.

Gud, snart är det bara två veckor kvar tills vi kommer med alla vovvarna till er=)Häfitgt! har vi sagt någon tid, plats? eller det blir hemma hos er?



EN trevlig liten fråga till er som läser, MÅSTE svara tycker jag..

Vad står överst på din önskelista till Tomten i år?



Nyduschad Emira

Emira har fått sin goa dusch, två gånger till och med, första gången tog varmvattnet slut och jag hade bara skölt av henne så det vara bara att ta ut henne och vänta vänta vänta på att värmen skulle komma vilket den gjort så nu är hon fräsch och luktar itne längre hästskit.

Varför luktar hon hästskit undrar säkert ni...haha... Jadu!

Vi var ute på promenad innan, jag,Emil och Emira, Mira springer frittoch kommer fram tillen hel hög med hästskit, vad tror ni smartarslet gör? JOO... Hon går ju fram till det och vips sjunker damen en bit ner i skiten=(Uuuuuu.... Vilken skitgris!

Luktade gjorde hon iaf, innan var hon ju skiten även då men detta blev droppen.....

Så nu har vi en doftgran i huset som sprider sån underbar doft=)Haha....

Annars idag har vi inte hunnit emd så mkt, sprungit gjorde vi innan med, liten runda.

Mmm.. helgen har bjudit på lugna stunder....
Nu plockas det, försöker slänga massa onödiga saker och packa ner sådant som är viktigt.

En vecka kvar sen reser Emil hem till halmstad med första lastet,Mmm... ensamt kommer det nog bli här, men jag jobbar ju så...

Hur har eran helg sett ut?



Här sitter jag...

Jaa... Här sitter jag denna Torsdagskväll iklädd min Julklapp jag fick av Söta Emil, en myysdress, sånn heldress som er veldigt populär här i Norge, nya trenden=) Sweet! Den är iaf hur mysig som helst, JAG älskar den. Vill inte lämna den utan bosätta mig i den med några fria timamr då förståss omjag behöver duscha=)hahaha... Ska se om jag kan få till en bild imorgon;)

Skulle ju ta en bild på Miras kalender med, hon älskar den iaf, vi håller den framför henne och hon tuggar och gnager i luften och försöker få tag på en kexbit men vet inte riktigt vilken hon ska välja, så söööt!Får hjälpa henne lite såklart=) Nöjd är Mira!

Själv har jag änni inte vunnitnågot på min lott, men vadå, bara skrapat 3 stycken, har en av varje figur med.

Det hela går ute på att varje dag skrapar jag en ruta, varje dag kan jag vinna pengar omjag skrapar fram 3 lika som en vanlig skraplott, sedan får jag öven varje gång en figur, hittills har jag en snögubbe, en tomte och nått mer, iaf ska jag samla på mig så många lika som möjligt, på baksidan kryssar man för varje figur man får tills man fått så många som man ska ha för att vinna. TYP!

SKoj!

Hoppas jag vinner något iaf, den 18 får jag skrapa alla de sista för att hinna växla in den ifall det er vinst.Wiii....

Idag ahr det bakats som vanligt, haha.. tykker det er så kul, blev pepparkaksscones, mmm..mycket goda med en klick smör och lite ost med TEEEE=) LOve!

Imorgon är det Fredag och Helgen är på G.

Lördagen kanske blir lite extraa speceill beroende på humör men jag tror på bytur för mig och Emil.


Första december är här

Idag är det första december, känns inte sååå... kallt! kylan, frosten har slagit till här, den kom igår..Brrr... Långkalsongerna måste vara på när man cyklar på morgonen=)

Frosten ligger på marken med=( Känns livsfarligt att cykla, ett fel och jag kommer åka som en jag vet inte vad....
Sen kommer jag ligga där helt ensam..haha...näää.... dumma tankar!

Denna veckan är seeeg iaf, trodde det var Onsdag idag men det vara visst bara tirsdag, Imorgon är det Onsdag=) Vill att denna veckan ska gå snabbt bara, känns ingen bra.

Julkalendern var väl ingen höjdare,verken den svenska eller den Norska men de kommer sökert bli bättre, brukar ju vara så... Jag ska iaf titta på dem=)

JUlklapp har det köpts här, två små filurer som väntar på Annas rum=)hahaha..Hon har ingen aning, kommer tyyp snart=)whoooo....

Annars har jag och EMira varit ute på en springtur inna, hade ju fri igår så idag fick vi springa. Måste lägga in en vilodag varannan dag, förra veckan tror jag jag sprang alla dagar utom Onsdag=) Vila behöver man=)

Jaha!! Jaa.. skrapade min lott idag, köpt en skrapkalender ju=) fast ingen vinst, nära till 100 000. Hehe...

Näää... Jag ska väl krypa till kojjs kolla film och somna...

SNART är julen här och snart slutar jag detta skitjobb!

RSS 2.0