Bullar bakas!

Då bakas det bullar, mamma skickade med en kärringtidning, sådan med massa goda recept i och massa skvaller och korsord och allt vad en trenger=)hehe...

Bullar som bakas med bakpulver, hmm... vi får se, de är nyss uttagna ur ugnen och er lite skumma ut men de luktar så otroligt gott så...Mmm....

Istället för vit choklad i tog jag äppel, kanel och kokos, tänkte det är ju höst nu coh då ska man hösta tilld et och vad passar itne bättre än äpple och kanel=)Mmm....doftar juvligt, se om jag hinner ta en bild på dem innan tokarna här slukar i sig dem.
NU ska vi gnaga tacosskal med fyllning på...Mumma!


Då har man åter en helg

Det blir inte så mycket krivande här på vardagarna då tiden går åt till annat som sker, Mira behöver sin motion och det har blivit lite övertid denne vacke pluss massa andra saker som ska göra, stress stress stress!
Hoppas veckan som kommer blir lugn och skön och inga jobbiga onödiga möten dyker upp.

Har dock en intervju på måndag eftermiddag som jag må gå på, cafebiträde, får väl se vad de har att erbjuda, kanske nått extra på eftermiddagarna eller helgerna, när och bra iaf.

Denna helgen har iaf starta rätt bra, idag började jag och Mira dagen med våra underbara helgmorgonpromenader, jag stiger upp tidigt på morgonen och vi går ut och går när det är mörkt och är klara lagom tills när solen behagar att stiga upp, kan det bli mysigare? Idag kom vi dock ut lite senare men vad gör det, underbart! Älskar dess morgonar på helgerna när man kan ta det lungt, inget stress eller nått som ska göras utan en hel dag på sig som väntar.....

Väl hemma igen blev det frukost tillsammans med de andra två i vår lilla familj. Mira har vi gett lite mer mat nu då hon sjunker i vikt, hon har blivit lite mager tycker vi så vi ökar.
Vi vägde henne igår med, 20,2 kg vägde hon, tror det sjunkigt, men det är svårt när man har olika vågar.

Annars är jag orolig för damens hud, de där otäcka elaka pletorna är tillbaka, ser liksom ut som myggbett eller nått, vet inte riktigt, men de finns överallt! Hennes päls sitter kvar iaf och hon kliar inte, men rör man vid de ser man att det verkligen är gott att vi rör där=)haha.. det rycker i huden på henne eller pälsen kanske det heter.

Annars är hon glader som bara den, strosar runt och är nöjd med livet, tycker kanske vi är borta lite mycket på jobb men hon verkar har vantsig.
Eller just det, hände en olycka för någon dag sedan, ahr nog inte hunnit berätta, hennes regnskydd har hon bitit sönder, eller bara det spännet som man spänner runt magen på henne så den kan hon ikke andvända nu utan hon får gå i det blöta när det regnar tills vi fixat den vilket lär ta sin lilla tid!

Pluttisen sitter nu vi mina fötter och fjäskar, hennes tankar säger säker: Lek med mig, jag vill busa, kom nu matte, inte sitta vid den där grejen. Mira gillar inte datorn, stirrar alltid på en=)
Här skriv det massa skit nu.

Det jag tänkte säga är att Denna lördag är en mysig dag som bjudits på lite shopping, paketöppnande då min kära, underbara familj sänt mig ett paket fullt med julpynt, stjärnir att hägna i fönstret, tomtar och andra tomtar jag får pyssla ihop själv, tidningar med korsord, kärringtidning, en helt underbar mössa med ett par söta vantar till med älgar på... Hahaha.. pappa! din ide förmodar jag=) men fina! redan andvända!
Garn fick jag... ojojoj..massa saker...
EMil fick också ett paket som hans mamma skickat med saker till utflykter, kök och sovsäck och sådant.

JAG ÄR GLAD SOM ETT LITET BARN! Kan förstå hur jag kände mig när vi hämtade paketet, inslaget i rosa papper med alla disneys prinsessor på=)hehe.. Ett barn stirrade på mig och jag bara gick där och viftade med paketet, kan ni ana att hon blev lite avis där, såg blicken i hennes ögon=)haha

Jaha! Gräsmattan är klar för vintern, krattad och klippt. Jag har varit duktig, EMil har fixat med förrådet och JA jag ska lägga ut en bild på det=)

Sist men itne minst var husse,matte och vovven ute på promenad i skogen så damen fick springa av sig och sedan tog jag och Mira en joggingrunda för att vara trötta och gosiga till ikväll! TACOSKVÄLL! hoppas jag på iaf!


Hundetreffen i Söndags!

Nu kommer lite bilder från hundetreffen i Söndags, massa vovvar som Mira busade med=) Lite dåligt kvalite på vissa bilder dock! Dåliga fotografen Emma=)Tackar!

hund
Såhär ser det ut på Hundetreffarna, massa vovvar och människor överallt, bus bus bus!

mira
Här har vi en vovve som älskade Emira, srang efter henne hela dagen, ifs hade han andra tankar som många andra hanhundar har på denna treff. Men Emira sa till på skarpen i vissa situationer så det är bra, vi har en bestämd hund! BRA!
Men vist busar de bra ihop=)
Mira är snabb som satan, kommer en bild på henne snart där hon springer meden pinne i munnen, ingen av hundarna kommer ifatt, hon är snabb och smidig och springer lätt ifrån, kan det ha att göra med att vi springer så mycket som vi gör=)haha....

mir
Knasig bild, vovven efter är hur söt som helst, dock ingen aning om vad det är för ras men grymt söt och underbar päls. Denna bilden var lite söt, han ser helt galen ut=)

jj
Fullt med bus....

jj
Rottisen har ingen chans!Haha...
mm

vovvar
Fightas om vem som ska ha pinnen, en staffe Mira hade skoj med....

hhhh
Vovvar....

Bilder från Emiras Födelsedag!

Nu äntligen finsn det tid och rum för att slänga in bilder på Damens STORA dag!  Den var för snart en vecka sedan men bättre sent än aldrig.

Mira fick vänta tills vi kommit hem från jobbet med att få sin tårta och presentmen på morgonen blandades det i lite youghurt i hennes mat för att göra det lite speciellt=)

jag vill
Jag vill jag vill jag vill ha... Ge mig! haha...

mm
Mmmm... va gott det luktar.

jj
Här har vi tårta med innehåll av kattmat(torsk) smörgåsar, ost, gurka, tomat och massa godisbitar runt omkring=)Mmmm....

Pluss ett vackert ljus då damen blir ett helt år.

gg
Full fart var det när det gällde att äta denna tårta, hon slukade i sig den,andades knappt bara åt och åt och ögonen höll på att ploppa ut asså.

Föresten, selen hon har på sig var hennes present, tyckte det verkade smidigare att ha en sele än ett halsband och det var det=) Grymt bra! pluss att det är reflexer på detta, så syns vi när vi traskar i mörkret.

gg
Kolla ögonen=)hahaha...

Allt hamnade fasiken utanför tallriken istället för i munnen på damen.

hm
Ojoj.. vilken blick, undra vad jag sa??

Njut av dessa härliga bilder nu av sötisen=)

Emira lilla!

Emira har hamnat i en otroligt jobbig period, hela veckan har hon varit eXtremt jobbig med att tigga, vad vi än äternär vi än äter är hon där runt benen på en och slingrar runt, så fort vi gått från spisen ska hon dit och sniffa så vi inte glömt något som hon lätt kans dammsuga upp, uch! säger jag bara. JOBBIG Mira!

Hon vill bara ha och ha... Undra om hon är hungrig eller bara enbart måste stirra? Vi har ökat hennes mat men ändå håller hon på. Hon testar väl oss, se om vi ger oss någon gång och kanske tappar en bit snällt till henne, ALDRIG! Hon åker ut ur rummet om hon inte hittar på något annat när vi äter. PUNKT slut!
Finns inget värre en en ful liten hund som sitter troget vid en när man äter.

Slut på detta!

MIra och jag kom nyss hem från en kort löprunda, jag måste hålla detta med minst 3 ggr i veckan, Helgerna går väl fint då en är ledig, men vardagarna så tar ju turen till och från jobbet en evghet=( Usch! Hatar verkligen att åka buss, det är så ointresant och trist, läser en bok för att jag måste ha en sysselsättning, visst den är väl rätt kul men jag är ingen läsar människa, jag ahr bara det som en ursäkt för att fördriva en onödig tid liksom och för att verka upptagen=)hehe...

Fasar över veckan som kommer,massa massa att göra, planerna hittills är LÅNGA! Har delvis jobb på rema en vecka till, halv dag på måndag för att det är securitaskurs på eftermiddagen och information om jobbet. Sedan kommer det bli övertid på torsdag och på fredag blir det jobb en timme tidigare alltså redan kl: 06.00=( gah! undra hur man kommer till jobb då liksom. Iaf så ska vi även vara på jobb till 17.00 då det är något jäkla möte från 13.00-17.00=( gud!

Jaa..bättreblir det,Emma tackade jag till att jobba imorgonlördag med=) Jag är ju så smart och snäll!
Jajja.. en extra kosing i plånboken har jag väl aldrig dött av=) kanske kan ta och köpa meg mina joggingskor då, just nu ahr jag värk av mina slitna vandrarkängor utan sula och typ hål rakt igenom snart... japp!

Man ska vara glad för det man har!

Vad ska ni ha för er i helgen?


 Monica och Mikael har ni haft en trevlig resa?

En nu vecka

Då har vi en ny vecka att se fram emot och åter en vecka på Rema 1000 med truckkörning. Hoppas detta är sista veckan nu, tycker det får räcka nu, känns inte som ett jobb jag vill ha riktigt.
Dagen på jobebt har iaf gått fort och smidigt, fått extremt bra ordrar hela dagen så jag är nöjd!

Jag har börjat läs en bok, spännande, handlar nått om någon ö tror jag, vet itne helt, just nu berättas det bara om två vänner och en av de berättar om hur mycket han älskar sin mamma=) hehe.. så jaa.. vi får se vart den leder....
Behöver iaf nått att drömma mig bort i när jag sitter på bussen, så otroligt avslappnande att läsa istället för att stirra och lyssna på ALLA töntar på bussen.

Emil har fått en jacka av mig i tidig julklapp kan vi säga, han var iaf jättenöjd med den så jag er GLAD!

Imorgon är en helt otrolig dag, Vem tror ni fyller hela 1 år? Joo.. våran lilla Mira=) Guv va tiden går fort, alla redan 1 år liksom. Det ska firas med en specialar tårta för lilla damen såklart, mend et får vi göra mot kvällen efter jobb...En mysig kväll ska vi ha..... GOTTA oss...

Imorgon fyller även min kära vän år, Esping blir hela 24 år, GRATTIS säger jag i förskott och hoppas att du kommer få en underbar dag=)

I övermorgon fyller min kära far år, massa födelsedagar här på raken, jag säger Grattis till lilla Pappa här nu med i förskott=)
GRATTIS!
På dagen kanske jag kan slänga upp en bil på dig så du får vara dagens Bild=)hehe..

Promenader och turer!

Idag har det varit en aktiv dag för både mig och Emira, så fort vi är ensamna blir det alltid massa springande eller traskande.
Dagen började med en underbar morgonpromenad, myys! Älskar att vandra på morgonen och se när solen sakt kommer upp. Mörkret blir ljust! Ahh...  Först är det kallt och sakta men säkert kommer värmen eller jaa.. någolunda värme för att kallas höst och inte vinter.

Väl hemma blev det lyxfrukost! Frallor med nykokta ägg eller bara äggvita då jag är en kräsen art!
Emira och jag satt och mös till barnprogram=)

Sedan blev det åter en promenix efter fruksot, fast bara en liten, vi gick in i skogen och tog lite bilder men det går inte så bra där, konstigt ljus, för mörkt liksom så det inte blir bra bilder, eller rättare sagt är det en dålig fotograf bakom kameran, funderar på att gå någon kurs så jag lär mig, vill kunan bättre! fast det handlar väl om att testa sig fram!

Sedan bl
ev det BONANZA och kaffe och sticka på min halsduk som när som är klar, bara några centimetrar till, funderar faktiskt på att sticka upp allt garn, vet inte hur lång jag vill ha den=( Sedan kommer det bli ett nytt projekt, kanske ett par vantar=) Mor ska skicka upp lite garn med har hon sagt, snällt! jag som inte ger dem något=( dumma Emma! 

Hundetreff har vi varit på, skulle egentligen bara vandra runt slingan där, tog två varv för den är så kort sedan satte vi oss och  njöt av naturen och så kommer det fram en trevlig snubbe med en staffe som ville att >mira och Storm som vovven hette skulle leka=) De lekte jättefint, den var bara 8 månader så lite yngre än vår dam=)
Vi stod och snackade lite sedan gick vi ner till hundeträffen och släpte vovvarna med de andra, allt gick superfint, jag har ju varit lite orolig för de här hundeträffarna sen gången innan då <mira var stygg=(
Vi var där bara en liten stund, mira hade jätteskoj, hade en pinne i munnen typ hela tiden och sprang ifårn alla vovvar med den=) haha.. löprundorna har gjiort väl för henne, snabb är hon! Hon hittade en kort liten tax som hon tvunget skulle busa med, en i samma nivå som henne eller vadå?haha.. Fräcka upp sig mot de som är mindre.
Massa vovvar var där, både små och stora och det var jättetrevligt!

Mira är verkligen populär i allas ögon, hon drar verkligen blickar till sig, känner mig stolt av att vara hennes matte=) Emma är stolt över sin lilla bebis!

Kan LOVA att min lilla dam är trött, ligger och sussar sött på MIN filt som nu blivit hennes=)haha... Ja på tal om det, emil skulle låna den en kväll för han frös, gud sa han, vilken blick han fick från henne, typ som, vafaan tror du att du gör liksom=) haha... Samma sak som i morse, Mira väckte mig halv sju, jag hämtade filten och hon somnade=)
VADÅ PJODDHUND??
Har din hund något som den inte kan vara utan?



Jag visste det...

Gud va vimsig jag är, igår skulle jag ju skriva en roliga händelse som hänt men jaa... glömde visst skriva den för att massa annat kom upp istället. Hmm...

Iaf.
Igår berättade jag om Emiras favoritställe i fönstret, igår när vi varit ute och sprungit och hon var typ as trött, jag la upp filten och hon hoppade upp, efter ett tag hör jag en smäll, dunk i golvet.. haha.. stackaren, då hade filtetn gledit iväg och emira hamnade helt oskyldig på golvet med ett brak, haha.. hon stod där ett tag och
verkade helt chockad. haha... Stackaren!
Roligt var det ändå!


Ojj!

Där steg statistiken fort....Wooooo! sa det.


Dagens höjdpunkt!

Emira har funnit ett favoritställe att ligga på här hemma, en plats som hon bara får ligga på ibland när vi är hemma,typ om hon varit snäll=)haha...
Iaf så är det på fönsterkarmen, den är tillräckligt bred för att hon ska få plats.

haha
Såhär gulligt ser det ut.
Vilken sötis, älskar att ligga där så hon kan hålla kolla på det som sker utanför,speciellt när husse er ute med hyresvärden och pysslar med förrådet=)haha...

söt
Haha...Lycklig dam.

hh
Vilken blick man får när man tar för många bilder på henne=)
Schysst!



Lite om dagen, blev upp tidigt, väcktes halv fem i more av att folket i huset bahagade att komma hem, därefter hamnade jag i soffan av andra skäl=)schysst!
Låg där från fem till sju och halvsov, en hund var ju helt klarvaken och ville absolut inte somna om=) TACK! vid sju nått steg jag upp, tog på mig kläder och så gick jag och Emira ut på typ en timmes promenad i mörkret, helt kolsvart på gatan bland husen, så knappt vart vi skullegå=) Haha.. Mira var lite skraj kan jag lova, stressade på som bara den. Bra träning att vandra sådär mitt i mörkret.
Väl hemma blev det frukost för oss båda och barnprogram=) Det bästa med helgerna.
Sedan skulle jag och shoppa idag som planerat, blev dock inte så mys pysigt som jag ville=( Tack vare denna trista morgon=( bläää! jag är helt slut i min kropp asså! sovit kasst!
 iaf fick jag köpt ltie saker, massa kryddor till mitt pepparkaksbak, planerar inför det=)haha...
En jacka till Emil, lite missförståelse med priset där men vi får se om han vill ha den, annars får vi lämna tillbaka den=) Ett par byxor och en tröja till mig och sen ljus, garn och mat. Allt som skulle köpas.
En bok glömde jag, elelr jag fann ingen bra.
Makrill till Emiras tårta=)
Jaa,... massa massa!

Sedan har jag hunnit med att promenera igen och springa ut på en löprunda med lilla damen min.

Emira börjar allt bli smal=( usch! inte bra, springer vi för mycket? är det egentligen farligt? Jag vill ju inte skada henne. Blir minst 3 ggr i veckan. kansek får böjra springa lite själv, fast så ensamt.

Bakat pizza har jag med gjort. Gud va rörigt jag skriver. NU avslutar vi här istället!
Imorgon kommer Emil hem. Längtar! Han är på en helgtur i Sthlm.


Bilder från vår vandring därvi grillade och drack tee...

Tror det var förra veckan som vi gick ut på en tur efter jobbet, traskade  lite i skogen sen satte vi oss på ett mysigt ställe och grillade och drack tee.. Myys! Fast kallt! Blir verkligen det om kvällarna nu. Mörkt med.
Men det är bara underbart! Jag har sånn julstämmning just nu, vill bara komma igång med det men detär ju en bit lvar=(VARFÖR? Jag vill ha december nu! Nu!NU!

Jajja.. här kommer bilderna..
Emil
Här traskar vi, stannade nyss och tog kort på massa söta får som rände omkring med sin bonde.

får
Söta söta får..

granar
En vacker gran får plats här mitt i allt!

Miramira
Knasig bild på lilla damen=) Lita crazy!

mys
Vackert runt omkring oss!

tönt
Töntarna som var med...Korvgänget!

träd
Fotograferadeallt jag fann i skogen.... TRÄD!

Mmm... härligt härligt!

Tomt på inlägg denna vecka=(

Opps! Det var då tomt på inlägg denna vecka, lite trist! Jag har inte varit på topp helt, har jäkligt ont i halsen och känner mig febrig och förkyld så jag har mest jobbat, ätit och sovit=) Blir så ibland!

Veckan har varit slitsam, trist jobb har jag så man pinar igenom hela skiten, men nu är det helg och en ny vecka om någon dag, behöver dock denna vila!

Emil haråkt iväg, kommer vara i Sverige till Söndag, är på besök i Sthlm, trevligt trevligt. Lite tid för mig själv har jag då. Jag har fulla planer för helgen. Jag och Emira ska ha en mysmorgon imorgon, promenad och gotta oss, sen ska jag in till Storbyn på en heldags shopping med mig själv. Kanske ska ringa en vän och se om vi ska ta en fika kansek=)hehe..snacka lite om jobbet!

Julfixas ska det göras imorgon! Ladda för peppearkaksbak om en månad..Wohooo!

Present och gojjs till Mira damens tårta ska köpas, damen blir ju 1 år nästa vecka, hur kul är itne dettta? Helt otroligt va stor hon har blivit, kalas ska vi ha!Ahhhhh!

Annars har jag och Mira nyss varit ute på en LÅNG löprunda, säkert borta en timme fasiken=) Dukitga vi är! Bra start på helgen.
 Jag ska väl snart skutta in i duschen, fixa mig, Mira kanske med ska få en dusch, kan nog vara skönt för henne, sen ska vi två mysa här hemma, kolla färdigt på Sunes jul.
Anna och pem ska in til byn ikväll så det blir en egen kväll för emira och mig. PYS!

Vad ska ni hitta på i helgen? BERÄTTA!


Äntligen Lördag!

Då var det lördag, morgondagen var extremt seeg, jag mådde ingen vidare alls, huvudvärk, varm, yr och massa magvärk, typ illamående=(Usch! Idag är det bättre men fortfarande svag huvudvärk som smyger sig sakta med säkert bak där i huvvet. FÖRSVINN!

Mira väckte oss som vanligt som hon gör på helger, vi två skuttade upp ich stack ut på en mysig morognpromenad med massa lydnad, vi tränade fot ordentligt, Mria är rätt slarvig och gör lite som hon vill men hon drar ju inte utan hon är så upptagen med att lukta varje gång vi går ut. Aldrig sett en hund som luktar så mycket asså, stanna här stanna där, samma som en hane fast hanarna kissar lite där och lite här.

Det gick fint, jag band fast kopplet runt mina höfter och lät henne hänga på mig, stannar jag stannar hon, går jag går hon. Det verkar funka bra, man får ett fint sammspel. Ska se om jag kan göra det oftare fast tajtare. Testade med att hålla kopplet sträck bakomryggen, då höll hon sig bra exakt jämte mig och reagerade så fort kopplet sträcktes ut. BRA Mira!

Vädret är helt underbart här idag, var riktigt frostigt  men ändå inte kallt utan skönt=)hehe...
Mys pys, snart kommer första snön falla och EMMA kommer bli superlycklig.Woho...

Emil är ute och pysslar på boden, de bygger staket nu, Hyresvärden är och köper brädor. Jäkla va fint det blir där ute asså, borde gå ut och ta lite bilder så ni får se, vi kommer få en liten extra altan med, haha... som att inte våran är tillräcklig liksom=)hehe...

Jajja.. snart ska vi iaf åka iväg på en dagsutflykt til Ågotnes där jag kanske ska jobba, måste kolla läget, se om vi kan finna en bostad, rum eller nått till mig=) Kan inte fara och flyga fram och tillbaka varje dag, för jobbigt.

Nej! nu ska jag fixa lite, JAG ÄR SUPERGLAD DENNA DAG!

HA EN FIN DAG OCH MYS!

Full vecka och helgen är nära

Imorgon är det Äntligen Fredag, ska både bli skönt och trist tyvär, nästa vecka se väldigt oplanerad ut så jag vill verkligen inte att måndag ska komma och jag står här utan jobb igen=( Orkar inte med detta!

Iaf, har jag varit på två dagars kurs hos securitas onsdag och Torsdag, lagt prov så jag får se hur det går och om jag får vara med på nästa kurs=)HOPPAS!

Imorgon är det jobb på Rema 1000 igen!

Mira är en tokstolle, hur kan en hund bli galen av regn? Hon blir hyserisk, springer runt som en virre pelle och håller på, in i ena rummet snabbt tillbaka och sen samma runda om och om igen. Jäkla vilken energi damen har iaf! Samma sak sker ute, då springer hon runt i en cirkel en fem minuter? haha...

Mira går på regn!

Nu sussar lilla damen sött iaf i min STORA gröna filt, väljer den före in korg=)Wohoo.. en er populär. Hennes filtar ligger it vätten så hon måste ju låna något tills de är klara.

Innan busade jag med henne, virade ihop papper och fy faan va hon sprang, lika galen som när hon blir blöt=)haha... Knasig knasig!
Men rolig, underbar och söt!

När det gäller maten så har vi ökat hennes med en halv skopa mer, i förrgår var hon helt besatt av att stirra på oss när vi åt, gjorde inget annat, sen så har hon blivit lite smal så mer mat kan nog vara bra för hennes del.
Vi har ju våra löprundor som tar massa=)haha...
I veckan har vi varit ute 2 ggr, imorgon är det dags igen!
Idag ahr jag knappt lämnat huset sen jag kom hem från kurs, först lagade jag mat, en bakade jag knäckebröd och sedan bakade jag scones, fullt upp!

Nu ska jag krypa ner och gosa framför en serie! Svejsan hejsan!

Korglös Emira!



Jaa! som det står, En korglös Emira, hon har varit dum och då straffas man!
Emil kom hem och sa hej hur glatt som helst, Emira springer ut och Emil kollar in, sen vänder han sig mot henne och säger typ: Kom då! Då kryper hon fram, typ som om hon gjort något dumt vilket hon hade när Emil tittade in ordentligt igen.

Söndertuggade bajspåsar+ Lilla lådan jag gjort där vi förvarar dem i. Hallå! Uppmärksamhet eller vadå? Ungefär som: jag vill inte vara ensam hemma. Dumt sätt att visa bara. Hon måste ju vara själv någongång liksom, så är det bara, hon får akseptera det.
Iaf så fann vi att korgen var blöt, vet inte om hon kissat eller vad hon gjort så nu står korgen på tvättstället och Emira får straffas lite med att bara ligga på sin filt!

Knasig har hon varit med, tiggt i köket när vi lagat mat eller så vill hon bara ha sin korg, står och stirrar på en hela tiden=( Hmm...
Nu ligger hon iaf och nanar i storrummet=) Myspysan!

Dagen har varit rätt vanlig, kom hem, fixade mat, bakade bröd, traskade ut på en preomenad i ÖS regnet när brödet jästee och nyss har vi ätit av brödet, Emil och Pem åt hemmagjord fisksoppa som pem nyss gjort.

Mmm... kort dag! Visst varit på jobbet med hela dagen.

Jaaa... Usch vilken hemsk dag, jag drämde huvudet rakt upp i en pelare av järn eller vad det är, fy i helsike vad ont det gjorde eller inte ont utan jag hann inte reagera, det ända jag tänkte på var på hur mycket det lät inne i huvvet, krasslade eller typ krossades kändes det som=(Usch usch!  Resterande av dagen har jag mått illa och haft huvuvärk, smått yr. Jobbigt! Imorgon lär jag ha en fetebula.

Imorgon och på torsdag är jag fri från Rema, då ska jag vara på kurs på securitas! Wohoo! smått nervös men det går väl över.



Miras nya regnställ

Idag är det Söndag och sista dagen på den här helgen, sen är det jobb jobb och kurs hela veckan, kommer bli en jobbig vecka tror jag men ändå spännande med nya möjligheter ich nya människor.

Idag blev vi väkta av vår lilla dam som itne orkade sova längre, upp klockan åtta ville hon. Vitvå låg och mös nere i hennes korg en stund innan vi steg upp, så mysigt att ligga hos henne ju.

Morgonpromenad fick vi till, vanliga gamla rundan, regnet öste ner men det brydde vi oss inte om, inte jag iaf, EMira var emot det, ville verkligen inte gå ut, utan stretade emot men det er jag som er bossen så jag bestämmer.

Väl hemma var frukosten uupdukad med nykokta ägg, mums! Gott! Till detta kollade vi ducktatales! Wohoo... älskar det!

Nu ska vi snart bege oss ut på en promenad igen, ska se om vi kan ta med oss saker så vi kan brygga kaffe ute och mysa av att leva ute=)

Jajja! Nu kommer här lite bilder på damen i sitt regnställ+ en bild på min paprikaplanta vi har här inne där det växer för fullt!

titta
Gud vilken underbar blick sötis visade på detta kort, helt bedårande ju!


söt
Kinesen är i farten, haha.. gud va rolig hon ser ut.

f
Jag tycker regnstället sitter perfekt på henne, Emira älskar det och har absolut inga problem alls med att ha det på sig. Så ska det vara!
Grönt passar henne perfekt, dock lite svårt att se henne i mörker då hon smälter in fint bland träden.

planta
Här har vi min paprikaplanta som jag fick av EMil i födelsedagspresent, cool! Uppnmanar alla att köpa en, växer paprikor som bara den här, visst, kanske inte lika stora som i butik  men goda goda!
I jul ska den kläs med glitter ocj julgranskulor.haha...

tråk
Emil hade tråkigt igår så han slängde upp lilla köket på storarumsbordet och eldade=) Mmm.. gott med nybryggt te. Jummi!
Vi sa vi kunde hänga upp min gröna filt, ta lakanet med pokahontas och björnbröder och sedan slänga upp tältet=) Vore mys pys! Sitta där och leka att vi är ute och campar!
Mmmm....

Ren vovve

Nu har vi en ren vovve här hemma, luktar gott gör hon och fin är hon. Hon ligger just nu och sover sött i sin korg och nu kom Emil och satte sig på henne för att vara elak=)haha... inte för att hon bryr sig, det är det som är så bra med Emira, du kan göra precis vad du vill med henne, hon bryr sig inte, hon tycker bara det är kul att man petar och pysslar om henne, lyft upp henne upp och ner och hon bara njuter. Knasig vovve vi har!

Idag har vi faktiskt inte varit ute så mycket, tyvärr har dte varit detsamma hela veckan, jobbet har tagit upp så jäkla mycket tid och ett jäkla projekt och ta sig dit när bussarna i denna by behagar och komma när de känner för det!
I Torsdags kom bussen utanför oss inte alls? En arbetsbuss, den enda buss som går här ute, haha... Jag och en annan stod som två fån och tittade på varann, till sist kom det en bil och stannade och frågade om vi ville sitta på, klart vi vill det! Schysst! Ett par som väntade ett busstopp längre upp men som anade att bussen inte begahade att komma idag. Så är det att bo i Norge!
Men snälla är då folket här! Eller så är det bara så när man bor på landet.

Idag så har vi iaf varit och handlat på biltema, Emira fick följa med och sitta i bilen, bättre det än vara hemma själv, hon älskar att titta på människor så hon gillar bara läget.
Annars var vi förbi lagunen(köpsenter) och hälsade på pem, hon har ju blivit butik/personal chef för klädesbutiken. Schyssta kläder, hittade ett plagg jag ska ha i jul om det passar.

Promenad har vi hunnit med, lekte i skogen, passade på när det var uppehåll.
Hemma igen rensade jag bort ogräs på vår uppfart, hoppas på bättre väder imorgon så jag hinner med hela.

Annars har dagen flytit på som vanligt utan några överaskningar, busat med EMira dock, slängde på mig ett lakan över huvudet, huttrade lite på väg in i storarummet, tittade snabbt in i storarummet så hon han se att nått stod där och sedan huttrade jag igen, gick sakta in och hennes ögon blev STORA, letade efeter husse typ helt livrädd, sen skällde hon för fullt och jag slängde av mig lakanet och skrämde henne=)hahaha.. vilken fegis vi har här.
INGEN vakthund iaf!
Ja... Emil hade brytit sig in genom fönstret för någon dag sedan då jag glömde att lägga ut nyckeln=)haha... Mira hade inte hört något, bara legat i sin korg i hallen, sen när Emil öppnade dörren från sovrummet och liksom kom ut därifårn sket hon fullständigt i det utan bara blev glad! haha... vadå vakta huset?????

Va e det för en liten mes vi har här....... Pluttisen!



Långt inlägg men ni får tå ut med det!

Vi säger att vi väldigt gärna vill komma på en valpträff i jul=) Vore grymt skoj=) Längtar som bara den,kul att få se alla de andra valparna hur de ser ut. =)
Emira kommer bli hur gladsom helst att få träffa så många som hon känner igen=) Ooooo....
Förmodligen kommer vi bara stanna i Halmstad en vecka, så typ julafton och en vecka framåt. Kanske är en tajt vecka att hitta på nått på men kan hoppas att alla kan=)


Vart ska ni resa nu? Semester=)härligt härligt!




Skäms!

EMIRA har varit STYGG!
Först och främst har hon tuggat sönder mina sulor i mina skor, hon har inte gnagit på skorna utan dragit ut sulorna och tuggat  dem i tusen bitar! VARFÖR??

Nu när vi varit ute på altanen, fikat, så underbart väder så vi passade på att vara ute. vad gör hon? En hund kommer förbi och hon rusar ner, skäller och sen ska hon leka=( GRRRR! så gör man inte i detta hus, ej tillåtet! utegångsförbud hela dagen, får ligga skämmas i ett hörn. USCH USCH USCH!

Vilken jobbig start på denna helg!

Vad ska ni hitta på i helgen?

RSS 2.0