Emira när hon lärde sig hoppa över lilla bäcken...

Hittade lite bilder på när Emira skulle lära sig eller våga ta steget att hoppa över den lilla bäcken, tänkte jag skulle lägga upp lite på den lilla mesen.
Innan blev det tvärstopp och hon skuttade runt på andra sidan medans vi stod på andra och hejade på... haha.. hon ville så gärna hoppa över men vågade inte till slut så hoppade hon, sen var det steg två där det var lite längre avstånd=)Haha.. Utmaningar gillar hon... jälvklart klarade hon av det hoppet med till slut. Duktigt tjej!

haha.
Förberedelse

Action
Action!

Här kommer lite bilder när hon lärt sig att hoppa över själv...

Hopp!
Hopp..

Wohoo
Tadaaaa.....

Emira är så söt!
Ligger och gnager för fullt på sitt ben som hon jobba rpå.

Syskonen träffas..Hur gick det?

Då har de små systrarna träffats eller små och små.. det har växt!

Det gick fint, lite hårt på varann bara men annars fint, var som sagt hårda tag och slag om vem som var dominantast. Men vi lät dem leka eller brottas och de var liksom ingen av dem som stack iväg och gömde sig utan de jagade varann, Mira var väl den som visade sig underlägsen men hon ger sig ju aldrig utan hon ska upp och på igen, en envis liten rackare. Lycke var den som skulle ställa sin tass på Mira hela tiden typ som att jag bestämmer här... hahaha..
Men söta var de tillsammans..

Och här kommer då frågan: Tog vi fel på hundarna?    Hahahaha
JA! Emma gjorde det, Det var ju full farty på dem och mira hade sin grodleksak i munnen på nått vänster hade Lycke fått tag på den och kommer i full fart och upp i soffan, jag såg inte att hon hade tagit den utan trodde Mira hade den så jag blev ju shockad över att Mira hoppar upp sådär i soffan och hojtar till.. Haha.. så visar det sig att det var olydige Lycke som skuttade upp! Lilla filuren där...
Ett misstag! Tror det bara var jag som tog fel där.

Hundarna höll iaf på att riva huset när de var inne,sprang hit och dit och lekte.
Stackars lilla Axel som är lite hundrädd som hade dem runt sig, men han överlevde=)
Här kommer då lite fina bilder på våra söta små töser...

Tillsammans
Här busas det! Lycke fegis upp i fotöljen!

Pussas
Här pussas det litegrann..
Anfall
Lycke håller koll på vart han har Emira.
Bus
Sniffarna.
Lycke
Lycke passar på att få lite kel av matte

k
Full fart..

Så söta
Titt upp i kameran...
Vem är Mira och vem är lycke??
Hahahaha...
Goos
Båda är så söta.

Mira naffsar lite grann
Mira har en tendens av att gnagapå andra hundar, Lycke tillät inte helt det utan det är mer Akke där hemma som bara ligger still och låter henna gnaga=) hahaha..
Ska se Akkes hals, öron och kropp, skorpor överallt efter miras valptänder som gnagt sönder honom=)hahaha...

Helt underbar dag har det varit, Mira var överlycklig och helt slut när vi väl kom hem...


Trick time

FUll fart med tricks=) hehe..

Håller på och försöker lära henne "snurra runt" går sådär, började för någon dag sedan och har upprepat det varje dag så snart ska det kunnas. Igår klarade hon av det själv utan att jag rörde med handen, visst visade putte putte lite men hon klaradedet, annars gör hon juh det när jag har en godis i handen och visar=)

Stanna kvar kan hon bra nu, lägger henne på golvet ibland och låter henne ligga en stund och sedan blir det klart belöning=)
Hon är juh inte så förtjust i att ligga på golvet utan antingen är det korgen eller knät, golvet är itne populärt helt enkelt.

Emira har även hittat sin stammis affär där hon kan köpa godis och ben och sådant, bra ställe=) Bra priser iaf=9hehe..
Eftersom hon följer med in i butiken kom en av butikssäljarna fram och frågade om hon fick ta en bild av emira och lägga in den på deras hemsida=)hihi... visst får ni det sa vi. Självklart vill vi visa upp stolta Emira.
Så nu finns hon med på deras hemsida:  
www.lillahund.com/pages/lilla-torg-zoo/visitors-2.php
Kolla in bilden vet jag=) Sööt!

Annars har Emira råkat ut för någon magsjuka eller maginflensaeller nått, så det blir ingen mat ikväll eftersom den kommer upp lika fort utan imorgon ska hon få kokade morötter och fisk! ska visst vara bra för magen, vi får se...
Har varit en hård natt mellan Söndag - Måndag, emira vaknade väl en 2-3 och hoppade runt som en tok, upp i sängen ner i korgen och allt, emil la henne och hon sov kanske 5 minuter sen upp och hoppa igen i full fart då gick han ut med henne=) hehe.. det var det hon ville .. stackarn som hon hållt sig=( sen in en sväng sen nästan ut lika fort igen, var en jobbig natt för Emil och Emira, själv hörde jag inget sov som en gris som vanligt=)hehe.. Men nu går det framåt för henne. Hon gör inget inne utan säger till=) Hon rä så duktig.

En härlig bild

Mira när hon ligger och gosa i soffan hos en, charmig stil???

Schysst stil att sova i?
Vet inte vad hon liknar?

Passar på att klia sig precis när jag ska ta en vacker bild.  Försöker få fina bilder på henne  En till fin  Fint
Här kommer några fina bilder som jag försökte ta, första ser väl lite knas ut då hon tvunget skulle klia sig, men när väl Emil stod bakom med en leksak i handen blev det lättare.
Hon har så fin blick och hållning.


Just nu sker det iaf träning med henne, Emil gå egenom läxan från i Torsdags dåhon var på kurs igen.
BÄSTA i sin grupp kan jag lova!
Nu står fjäskaren med frambenen upp i soffan och vill komma upp...

Gamla händelser...

Hela familjen åkte ut till skogarna och promenerade och sedan blev det grillning, goda smörgåsar och varmt och gott kaffe i det kalla...Mmmm...
Mira och Akke var med och sprang.
Här kommer lite fina bilder från dagen.

Härliga grillplatsen  Gooos....  Där värmen finns finns Emira.

Akke och Emira

Var en underbar grilldag=)
Emira gillade verkligen att komma ut i skogen, fåspringa runt och nosa och leka med Akke.
En aning kallt blev det bara, emn Mira som är så liten kryper bara upp i någons knä, fjäskar lite grannoch så tar någon upp henne=)hahaha..

Sedan hittade jag en anna gammal bild som jag bara måste lägga ut.. På Emira och Akke, Emira satt fint, sen kom Akke och la sig jämte på sitt vanliga sätt( han står alltid sådär)
Haha.. söta!
Haha..sitter perfekt ihop!
Mina små änglar.


Tillbaka i bloggen

Nya bilder kommer vi att lägga in till helgen nu då vi förhoppningsvis kommer att få vårat bredband.
Men kan passa på att skriva lite vad som hänt senaste tiden=)

Emiras valpkurs har börjat, torsdagen förra veckan och det har gått bra, va en teorikurs om hundar helt enkelt, lilla Mira fick vara hemma  med barnvakten Sara=) Men nu på torsdag ska hon med och få träffa alla de andra hundarna, får hoppas hon gillar dem.
Klicker har vi fått så det håller vi på och lär henne, fick i läxa att klicka samtidigt som vi ger henne godis tio gånger i jämt mellanrum och sen bara låtsas som ingenting och se göra detta i tre dagar.
Sen var det dags för ett test, Emil gick in i sovrummet medans mira satt i korgen i ett annat rum och lekte, han tryckte på klickern och Mira kom i full fart springande in till honom i rummet=) Bra Mira!
Samma sak var det idag, min tur, gick iväg och tryckte på klickern och Mira komdirekt och ville ha godis=) Bra Mira!
Så hon förstår=) Smart är hon.....

Annars har vi full träning på stranden varje dag, bra motionpass med massa lydnad. Allt går helt perfekt, visst har hon kommit in i en tråtsålder där hon testar oss men vi ger oss inte utan håller hårt på vad man får göra och inte.

Va kul en gång, hon vet att hon inte får vara vid bordet när vi äter så hon vandrar runt, lägger sig i sin korg, sen efter en stund tar hon ett steg närmare, lägger sig lite ner, sen ännu ett steg för att se om det var okej och sen ett till steg där det var för lång, hon kom för nära när vi åt, vi sa väl bara nejoch så hoppade hon tillbaka i korgen. Ett test på att se om vi märker att hon är där=)hehe..lite söt är hon.

Nu är hon själv hemma en längre stund, ska vi se hur det gått när vi kommer hem, hittills har det alltid gått bra. Biter på saker gör hon inte helt, har väl varit två sladdar. Annars ta hon bara med våra saker till sin korg, men hon biter inte utan bara ha det där=)

Duktig liten tjej är vad hon är.....

Problem med internet!!!

Pga byte av internetleverantör så har vi inte tillgång till internet hemma nu, och detta kommer ta ca 2 veckor att åtgärda. Under denna tiden kommer det tyvärr inte bli mycket skrivande här.

RSS 2.0