Söndagens fiskeglädje..

Måste bara skriva om min fiskelycka idag, tro det eller ej men jag fick napp på mitt första kast, det sa bara plopp och en fisk satt påp kroken, jag blev helt till mig och tänkte ojojoj... stackaren!

När jag väl fick upp den tog EMil försiktig av den från kroken och EMir fick titta på den och jag klappa den=)hahaha.. så söt den lilla va=) Fast Emil la ner den i vattnet ige, en så söt liten sak kan man itne döda...åååå... Vi sitter och tror att det var en sill, eller pappa säger det måste varit det.

Glad är jag iaf då jag fick fisk!

En annan skum grej är att jag inatt drömde att jag var och fiskade, jämte mig satt en gubbe som också fiskade, jag fick napp och det var en jävla stor fisk asså, när jag fick upp den så var det typ inristat ettdatum på fisken och det visade sig att gubben jämte hade fiskarupp samma fisk för 12 år sedan och hade då ristat in datumet=)haha.. knasigt men så var denna drömmen. Coolt att jag fick en fisk samma dag!

Annars vid fruksoten så satt vi och kollade film, jag slängde en blick utanför fönstret och vips ser jag en ekorre på andra sidan vägen i ett träd skutta runt=9Aaaa... jag som älskar ekorrar, jag ska bli en i mitt andra liv. Coolt, satt och kollade på vad han ahde för sig ett tag.

Annars idag när vi var på väg hem från fiskningen dyker det upp en ekoore precis framför näsan på oss i ett träd. ooo... vi blev helt häpna=) haha.. sen en meter från i ett annat träd skuttar en till....
De är så söta.

De satt i varsitt träd och gnagade på sina kottar!

Gulligt!

Nej! om jag skulle dra upp Emira från sin filt och dra ut på en löprunda, behövs! passa på innan en ny jobbvecka börjar. Bara 3 veckor kvar! woooooo! Emma kör nedräkning såklart.



Svar till Monica!

Gud va kul med g-kås, EMil och jag ska med dit en sväng när vi väl kommer hem, behöver handla lite småsaker=)Hehe.. Perfekt ställe såhär innan jul ju. Men alla människor får man bara spader på...
Hoppas ni får en lyckad shoppingdag!

Vi längtar som bara den till Söndagen då hundetreffen er eller syskonträffen heter det=)


Julstök på Grimseidvegen...

Då har vi äntligen haft vårat efterlängtade julstök=)haha...Mysigt var det,massa bakande, skrattande och mat på mat.....
Klockan 14.30 slog vi upp ugnens dörrar för en fullspäckad kväll! Tror den stod igång ett antal timmar...Mmm... Juledofter..

På listan stod det:
Janson
Julskinka
Köttbullar av både kyckling och vanlig färs

Pepparkakor
Lussebullar
Knäck
Ischoklad
Glögg

Pyssel

Allt denna hans väl med förutom att jag var ensam om pysslandet, gjorde mig några fina julkort som jag ska skicka ut, kansek du är den lyck,iga att få ett av dessa=)haha... Fjäska på....

Nu tänkte jag dela med mig av lite bilder från gårdagen...
Janson
Här har det börjats med Jansons... Mmm... blir två eftersom kräsna jag inte äter fisken.

Lusse
Här rullas det lussebullar, såklart fick jag baka dem=) Haha... Blev ltie sega men de smakade ju saffran så det gick bra ändå=)Mmm.. saffran!

form
Bara att andvända sin fantasi och skapa=)Wii!

mmm
Vårat delikata lilla Adventsbord..Mums!  Vad god mat.

mira
Såhär glad var Emira när vi stökade i köket och inte hade all vår uppmärksamhet på henne=)hehe...

dansa

Men sen när hon fick vara med att dansa blev hon helt till sig av lycka=) Glatt gäng ser vi=)hahaha...

mat
Gott med mat. Mätta och feta var vi efter kan jag lova!
Vad kommer då? Jooo.. efterrätten/ godiiset. Usch va julen är hemsk när det gäller att äta.....

efterätt
Mmmmm..... Till fikat blev det såklart glögg! Mumma!

peppar
Pepparkakorna mina, söta söta, Fick nya formar av EMil, fick en julebock=)coolt!
En trist grej dock, fick nya formar då jag tog sönder mitt hjärta förra gången jag tryckte ut pepparkakor, vad hände denna gången tror ni? Joo.. jag tryckte sönder mitt nya hjärta, vad ska detta betyda???Hahaha....

Jaa.. en julgran fick jag ju med, kul=)

Jaa... detta var vad jag hade att bjuda på från julstöket... 
Till julefilm valde vi att se Sunes jul=) PASSANDE!


En fototur i skogen!

Här komemr lite bilder från helgen då vi var ute i skogen och tog kort på våran lilla dam när hon springer och leker, blev lite pinnkastning och bus!
hopp

Emira är en jäkel på att hoppa, inte ger hon sig heller utan hon ska ha pinnen... Starka jentan vår!

Hehe
Älskar detta smilet, hon ser så underbar ut, såhär ser hon ut efter massa bus och stojj=)Åååå... Vill bara äta upp henne så söt hon är.
fin
Här sitter vi snällt eftersom husse sagt så=)haha... Lite fina kort när jag sitter fint måste man få med!
Hon börjar bli bred tycker vi=) Muskelknutten!
fiolm
Såhär ser Min och Emiras filmkvällar ut, hur mysigt  är inte detta, älskar att ligga jämte henne i hennes korg och bara gosa till film=)Hehe... Mys pys! Tror hon uppskattar det lika mycket;)

Det var allt från oss ikväll!

En boll

Mira har blivit frälst i min röda lilla boll nu=) Skoj att bollintresset börja komma, haha...Inte för att den liknar någon boll lägre utan mer mosad och söndertuggad. Så är det att ha en hund med goa käkar.

Vi har kommit på en bra metod att köra slút på henne med, Emil och jag sitter på golvet med ca 5 meters avstånd eller nått, sen kastar vi bara bollen fram och tillbaka och mira jobbar=) KUL! Hon är helt galen, hoppar, gör piuretter och kullerbytter, jag vad vet jag vad det heter men hoppar gör hon. DUKTIG! Ibland lyckas hon ta bollen i luften, ser grymt ut. Vilken lirare vi har!
Tösen ligger och sussar nu.

Men gud va hon jobbar när vi leker så, flåsar somen gris gör hon men hons er bara så lycklig ut.

Annars går vårat liv framåt, dagarna kommer och de går, SNABBT!

MIra har någon period nu då hon tuggar sönder ALLT och då menar jag ALLT! Det gäller verkligen att se till så att inget hänger ner eller att man glömmer något för då ryker det, vi måste jobba på detta, få henne att förstå att man itne får bita på saker men det får vi ta med tiden. Iaf så upptäckte vi att lådan där hon har sina leksaker var gnagd på, ifs har vi möss eller vad det är i huset men kan det vara dom? eller är det den stora grodan som varit där?? jaa... man undrar!



Haha... fick en knasig fråga från en på jobbet idag, han undrade hur våran tomte såg ut???? Om den var röd och vit??? HALLÅ! Nää..den är grön eller vadå? Han trodde vi hade en blå tomte?? Hmm..

HUR TÄNKER EN NORSK??? Eller hur tänker en Bergens rättare sagt=)
Hahaha....

NU längtar jag till helgen, då ska vi ha julstök här i huset=) Wohooo.. bakas ska det göras, välkomna ni som vill!

Baka baka liten kaka

Ikväll så bakas det kex, inte vilka kex som helst utan Lilla Mira Bira ska få egna hundkex...mmm.... Hon har redan tjuvsmakat lite på dem=)hehe.. tycker jag hon var värd.
Men jag får väl se hur de här kexen blir och om det blir någon höjdare, tänkte jag skulle andvända dem till Emiras Julkalender, alla vi andra här har fått en varsin så Mira måste ju med ha en.
Nästa helg körs det igång, då ska vi börja öppna, spännande! Sedan kommer JULAFTON..Wohooo!

Denna helg har väl varit si sådär, snabbt har den gått, lite har jag gjort. Men massa promenader med damen har det blivit och lite lydnadsträning=)

Bus i skogen har vi med hunnit med och tagit massa kort eller Emil provade kameran kan man väl säga, svårt att få till fina bilder i skogen när hon springer tyvär, kan bli så coolt.

Nu ligger iaf damen och sussar sött i sin korg, lite bekymmerfull verkar hon vara, undra vad som tänks i hennes huvve=)

Föresten så tror vi Emira är en ltien akrobathund, hun gillar att stå på pilatesbollen, eller gilla och gilla, hon gör det fast vi måste ju hålla i=)Samma sak om jag står på alla fyra tycker hon det är kul att stå på min rygg=)haha...
Även när jag ligger på pilatsebollen på rygg kan hon hoppa upp på magen=)hahaha.. Askul!

Damen ahr även funnit en ny plats att ligga på när man gosar framför tvn, På ens mage, vi ligger på rygg och hon ligger raklånglver oss på mage och gnager på sina ben som hon kör upp i ansiktet typ=)haha... SKojjig filur hon är.

Imorgon startar en ny arbetsvecka och jag hoppas den blir trevlig!

Hoppas ni haft en underbar helg!


Julen är på väg

Just nu sitter jag framför datorn och lysnar på Tomterock, Kopparbärs härliga skiva som jag älskar..... Känner verkligen att julkänslorna är häääär....Ahhhh!

Mira och jag var ute och sprang en sväng för en stund sedan så jag borde springa och duscha men orkar inte. Helgen är här nu och jag hoppas det blir en underbar en, behöver vila en massa känner jag, denna dag på jobbet har varit fruktansvärd, allt har bara gått åt skogen och jaaa... jag har bara sprungit och kolalt på klockan i hopp om att den skulle bli tio i tre någon gång så jag kunde ställa in trucken... Bläää!! Visst sånna dagar måste ju tyvär finnas för att man ska uppskatta andra=) Bara lee och hoppas på en bättre dag nästa uke=)

Denna helgen vet jag itne vad som ska ske, kommer bli en av de hushem som sätter upp julpyntet lite förtidigt men det skiter
jag i=) Jag vill ha julen här nu så jag gör så=)Pysslaska det göras, måste göra klart mina tomtar, fick ju en pyssellåda av min fina familj.

Ska även se till att få klart den andra tofflan som jag stickade så min andra har en partner=)

Mmm.... Låter helt perfekt!

Hyresvärden var över på en kopp kaffe idag med, härlig man detta=)

Mitt i veckan

Onsdagen är här och lider mot sitt slut, dagen har gått riktigt fort och jag kommer knappt ihåg att jag hunnit vakna ännu??hmm.. kontigt dag men väldigt posetiv, bara bra saker har hänt på jobbet=)hehe...

Väl på väg hem gick jag inom lagunen en sväng, ville överaska söta Emil lite, köpte med mig en amaryllis och en chokladkartong hem, typ alladin fast Norska variant,omslaget och namnet var väl annorlunda, godiset var det samma=)
 Tänkte jag skulle vara snäll bara=)haha... får man vara ibland.

Emil och EMira mötte mig på vägen så gick vi samman hem=)

Hemma lagade vi mat, blev tacos=)Myys! Tände lite ljus och startade Grinchen, sen satt vi där och gottade oss. Emil blidde jätteglad för sin lilla godislåda=)hihi....

Annars idag har jag och EMira varit ute på en löprunda, efter där körde jag ett pilatespass, phuu... jobbigt.

Jaa.. det är väl min dag, Emira är rastlös, sitter och stirrar på mig precis som om jag vet inte vad, den damen kan inte vara endam, måste hela tiden ha för sig något, kela gosa elelr nått...haha.. vilken liten barnrumpa.

Föresten, min ena stickade toffla är klar, nu ska det bara göras en till och vips så är det klara=)haha.. blev faktiskt ganska bra, en aning stora men vad gör det....

SNart är det iaf helg, då ska det pysslas och pyntas inför julen tror jag, börjar lite lätt=)hehe....

Mitt projekt just nu!

stickad toffel

Sådanna små söta tofflor eller vad de kan heta försöker jag mig på att sticka nu=)
Får se om jag lyckas=)
haha...

Söndagen har iaf kommit och imorgon är det åter dags för en vecka med massa jobb=(Blää... säger jag, ingen lust alls.
Men vadå? bara fyra veckor kvar typ.....

Idag har det promenixats, sprungits, lagat en god lunch, eller emil gjorde det, vuxenmat, fisk=)

Annars har det inte  hänt nått speciellt.

Joo.. vi var ute på promenad innan och fann en vovve som stodoch stirrade på oss=)haha... Han var en golden retriver och hette NICO stod det på halsbandet,jag sprang hem och hämtade telefonen och så ringde vi upp, dottern passade mors hund och den hade visst varit ute på vift=)hahaha... tur vi var där och fann han, itne bra att ränna ute på stora vägen då norskarna här kör som idioter=(Grrr...
Vi gick hem med honom iaf och hon tackade så snällt för att vi kom med honom=)
God gärning!

Sedan när jag och Emira var ute och sprang mötte vi en gammal dam som kom med en hund, när jag kom upp jämte såg jag att det var hunden Nico och dess riktiga matte=)hahaha... Jag frågade om det var Nico och hon bara: jaaa...
Jag sa att det var jag och min sambo som fann honom idag. Hon blev hur glad som helst och tackade som bara den=)haha..
Gamla damer är för goa dom....

NU ska vi slå oss ner framför dumburken till tv och kolla på Ensam hemma 2, igår såg vi ettan så nu är det dags för 2.an.

Föresten, min pepparkaksdeg var hur god som helst, bakade ut typ en plåt idag, Mmmmm....


Svar till Monica.

Jag är utbildad bagare eller gick det på gymnasiet och jag bara älskar att baka, har jag inget att göra bakar jag helt enkelt bara=)hahaha....Blir dock lite för mycket av ett beroende nu=(

Gud va kul att alla valpar kommer komma=) Ska bli hur kul som helst, längtar verkligen tills den dagen=)
Fast först får det bli jul=)hahaha.... Gud va mysigt.
Har ni fått någon snö där nere då?



Bilder på Förrådet och vår lilla bolig.

Här sitter damen så grant och njuter av solen..
favvo
Hon älskar att ligga på dessa plattor när det är fint väder ute, gärna med en pinne vid sidan av att bita på såklart!

le
Ett leende får vi väl se....
Vacker är hon.

emil jobbar
Här jobbar Emil för fullt med att olja golvet, passa på när vädret tillåter det=)
Snart klar, jag hjälpte till lite där på kanten men någon måste ju fotografera;)
Duktig Emil!
förråd
Här har vi det vackra förrådet som EMil och Hyresvärden så duktiga varit och byggt=) Blev hur bra som helst, fick även en liten altan där vi sidan om=)Cool!
en till
Eni till bild på förrådet framifrån...

huset
Vår bolig! Huresvärden och frun där uppe, vi där nere=)hehe

Vackra
Fina hagen är nyklippt och nykrattad för sista gången detta året=) Nice!
Kommer sakna att klippa gräset ju, vad ska jag nu göra på Söndagar??haha....

ninja
AVslutar denna bildstund med ninja kid MIRA!
Hajja!

Go helg på er!

En hel vecka

Då har en hel vecka gått utan att jag sagt ett ord=( Usch! jag är seg på att skriva.
Veckan har varit som alla andra, full med jobb, löprundor och promenader med lilla tösen vår.
 Planeras görs det med för resan hem till Sverige=(Usch! Massa att tänka på, får väl se hur vi gör men nerkommer vi iaf. Kan LOVA er att jag längtar, kryssar av för fullti min lilla almenacka för att hålla koll på vart jag är, haha...

Idag är det iaf Lördags kväll, Emil har namnsdag idag och jag har klart grattat honom.
Dagen har blivit mest att vi suttit inne då Bergens underbara regn verkar ha tagit sig tillbaka, trist! Vi som har njutit så med det underbara vädret som varit här, sol sol sol var dag, Helt klar blå himel=(Ahh..helt deiligt!
ANnars har jag och Mira haft vår löprunda i morse, blev runt bostadsområdet, perfekt innan frukost=) Nyttiga vi två är.
Sedan har jag varit iväg på Shoppingsentret Lagunen som ligger 15 min med cykel härifrån, traskade runt ialla möjliga affärer och letade efter något fint att ha på julafton, tänkte överaska dem där hemma med nått galet=)Hohoho...
Annars blev det köpt lite frukt och annat till baket där hemma och lite ljus, det behövs i detta mörker.

Bakat har jag med hunnit göra här hemma, i morse gjorde jag en pepparkaksdeg, lite tidigt men tänkte jag fryser in den så är det klart till första advent.
NU på kvällen har jag baka lussisar=)MUMMA! Älskar lussebullar och kunde verkligen inte hålla mig mera utan jag längde i lite saffran och wola,Saffransbullar, Mmmm... kan man njuta bättre denna lördag=9haha.. jadu! jag känner allt att ni är avis, lukta hela vägen hit=)hoho...

Jaaa.. massa bak har det blivit,Anna hade bakat en kladdkaka som de gottar sig på nu typ.
Bara massa gott!

Nu sitter jag i rummet, dricker gott julte som jag köpte i Göteborg för ca hmm... 3 år sedan om inte mer=)Men det smakar lika gott för det. Ska lägga in lite bilder från kameran.

Vad gör ni denna Lördagskväll?

Monica och Mikael, hur ser det ut med syskonträffen? har ni kollat upp mer?

GRATTIS PÅ FARS DAG PAPPA!

Här kommer en fin liten hälsning till dig min kära pappa=)
Hoppas på lycka ute i skogen idag...hehe...
jj

( Kunde inte hitta någon bättre bild på denna dator men vad speklar det för roll, ser ju att det är far.hahaha... )


Keliga Mira Bira

Mira har blivit en otrolig kelgris, ifs har hon väl varit det hela tiden. Rättare sagt är hon sällskapssjuk, klarar inte av att vara ensam utan måste alltid springa efter en förutom när hon är extremt trött och bara ligger och snarkar.

Sitter man i soffan kommer hon till en och kör upp huvvet vid benen och vill bli klappad,blir hon inte det så sätter hon sig på ens fötter, alltid så nära som möjligt för att få närhet och så vi känner att hon är i närheten. Sätter man sig på golvet som jag gillar att göra så kommer hon i full fart och ska upp i knät och sitta eller ligga där,hon kan inte ligga jämte utan ska just vara i knäet=)haha... Vilken underbar tös vi har.

Vi får hoppas att hon gör så för att hon älskar oss och inte bara för att hon behöver värme;)
Ibland är det dock lite jobbigt att ha henne runt en hela tiden då hon har en förmåga att stå i vägen när man går, händer ofta man traskar in i henne för att hon helt plötsligt bara satt sig på andra sidan, jaaa.. ni förstår säkert=)

Jag tror Mira vill umgås med oss så mycket som möjligt när vi väl är hemma, blir ju en hel del jobbande tyvär och då blir det inte mycket mysstunder tillsammans=(

En söt grej Emira gjorde i Fredags kom jag på nu. Emil låg på golvet jämte EMira, sen kom jag och la mig jämte Emil, vet ni vad tokern gör då? Ifs puttade EMil bort henne lite för att retas, då ställer hon sig upp, tittar lite besviket eller fundersamt, sen tar hon sakta tassen på EMils mage, sakt går hon upp och över och står nu mellan mig och Emil och där gosar hon ner sig så gott hon kan med typ röven upp på Emil mage? haha.. men hon skulle iaf krypa ner mellan oss. haha.. tyckte det var så gulligt!

Jajja...sista dagen på denna helgen, vad sker? Emira och jag har promenixat, bakat knäckebröd, stickat, mysigt, kollat barnprogram och ätit god frukost=) Sen när väl husse kom upp gick vi ut i skogen och skuttade runt,Blir full fart när man kommer ut där, hoppa över allt och alla. 

Bus bus bus......

HUndetreff idag, vet inte om vi ska dit, jag har huvudvärk som suttit i i ett tag nu så får se om den vill pyysa eller vad?????

 

EN Lördag hos oss

Idag är det Lördag igen, hemst vad tiden går fort fort fort... Springer iväg i full fart...

Dagen startade med promenix för Emira och Mig=)Myys med dessa promenader när solen sakta kommer upp.

Planerna var alla redan klara för idag, Anna fyllde år i igår men jobbade dock så idag fick bli vårat firande med henne. Emil och Pem vaknade typ när jag kom hem och började fixa med julegröten(risgrynsgröten) skulle typ ta en timme å göra så. Sedan slängde de in frallor i ugnen.

Allt detta tog ju sin lilla tid och klockan blev halv tio, kvart i tio.... haha.. snacka om bra planerat, dånade och väsnade i huset gjordes det, själv satt jag i soffan och skrev på recept och donade lite.

Men till sist va allt klart och jag, Emil och Emira stack iväg till den Mysiga platsen vi skulle sitta på, gjorde i ordning där, fixade upp det lilla köket, slängde på gröten så den höll sig varm och gjorde te=) Mmm... dukade upp lite lätt som sagt.

Sedan kom Anna och pemtraskande utan att Anna visste något, trodde vi skulle åka bananbåt??????????

Mira skällde som bara den när hon fick syn på dem, snacka om att hon kan vakta ibland.

Sedan satt vi här på stenarna, med havet framför oss och ett helt underbart väder och njöt av god julegröt och nybakta frallor...Mmmm... vilken mysig frukost detta var, ska göras oftare=)haha.. Hoppas Anna blidde nöjd med sitt lilla kalas för sin stora dag.

Sjöng även en liten visa för henne=)hahaha...


Igår däremot fick vi tårta, Anna hade bakat en god god godistårta som vi fick smaska på när vi kom hem från jobbet men då hade Anna börjat jobba=(haha...

När vi väl kom hem igen från mysfrukosten åkte vi iväg för att köpa ny mat till Emira, tog sin lilla tid, köpte något för känslig hud med kyckling och ris, får se, hon gillade det iaf.
Fick även med lite hundgodis, fick och kalkon, verkar smidiga. Jag och EMil har värsta flaxen när vi handlar mat till Emira, alltid rea eller erbjudanden när vi är där, maten gick på halva priset och godiset var först: ta 4 betala för 3. men i kassan visade det sig att det var halva priset på allt snacks i butiken så halva priset på det utöver=)haha... Snacka om flax!

Handlade även hem lite mat till huset också=) Hittade julkalendrar med och glögg! Mumma!
Snart är det dags att fixa allt för julen julen.... Emma har startat med att leka med ullen, har gjort en tomteluva idag=)Bra! Första gången jag tovar ull eller vad det heter=)Cool! lättare än vad det verkade....

Resterande av dagen vet jag inte vad som sker, söka till en skola ska jag göra och lägga upp en plan på vad jag vill bli=)haha.. måste ta tag i detta nu!
En promenad ska vi fåtill med nu=) fotografera lite tycker jag, har tagit lite bilder på huset och sådant idag=)




Misslyckad hundetreff

Ikke sa nicke, ingen hundetreff för damen EMira inte, uppför man sig inte så får man inte njuta av det goda, så är livet!
Mira har varit rätt emot allt denna dagen, i morse lyssnade hon knappt på mig, undvek mig helt och gjorde som hon själv ville typ.
Nu när vi skulle åka på hundetreff pep hon i bilen lite=(Grr... sen så drog hon och bara var egoistisk. Jobbig! Just nu går hon bara emot oss som en tonåring, hon ska bestämma helt över sig själv nu verkar det som...
Vilket får oss andra på dåligt humör då hennes beteende tar mycket tid. Men det hoppas vi försvinner snart, VÄX upp Emira! Vi bestämmer. haha... jaja.. man får stå ut, kämpa emot och bara stå på sig.

Istället för hundetreffen som vi bara traskade förbi gick vi svängen runt där bara och jaa.. njöt av Bergens underbara regn, ni vet nog hur jag menar.

Sedan kom vi till bilen och åkte hemmåt, tog oss en extra biltur för att kolla ett ställe, MYYYS! vilken mysig plats, turområde med, blir verkligen att åka dit igen och gå på tur för det var vackert, värsta utsikten med...wohooo!

Jag vill dit!
Får se om det blir en ltien tur i veckan, just nu var vi hungriga och ville typ hem, humöret var itne det bästa just nu.

På min matlista idag står det pizza eller jaa.. det bestämdes för en stund sedan,vore rätt gott, funderar fasiken på att göra en sådan matlista så man har en uppfattning om vad en äter litegrann!

Iaf har denna helgen inte varit så bra känns det som, depritioner och negativ energi...Pust! Är det höstens väder?? Vad kan det vara....

Hur känner ni? har höstens depritioner kommit?

Det finns en sak som jag är glad över och det LÄNGTAR JAG EFTER..... Woho... tycker om min RIKTIGA familj hemma i Halmstad.
aknar dem här uppe, det blir ensamt och man känner sig instängd, ingen man kan åka hälsa på utan bara vara och vara...haha... knasigt!

RSS 2.0