Bilder på Lovundvovven

Jag tänkte jag slänger upp lite fina bilder... Njut!

Em
Emira och hennes nya päls, fårpåls rån ön=) Myyys!
Vet inte helt om hon liker det eller ej???

örn
Här har vi en havsörn på LÅNGT avstånd=(bläää..alltid när jag har kameran med mig är de långt borta... Ska allt sitta en dag när det blir lite varmare och då jäkla ska jag få en fin bild.
Bäst hitills dock!
söt
Ser så söt och oskyldig ut.

gg
Biter ihjäl vovven sin.

ty
Mira och jag på tur i Söndags, kallt! Fick lite bilder på utsikten.

koll
Mira håller koll på allt!

hh
Mira bara älskar att springa runt, räcker säga: spring och lek så försvinner hon i full fart och bara springer från ena stället till andra=) Det är verkligen det bästa hon vet, att springa fritt=) Ahhhhh....
Tycker hon liknar sin mor här på denna bilden i ansiktet=) Eller vad säger ni?
är det fanny som tittar fram??
gggg
Utsikt, det vita där borta tror jag är fastlandet, ser ut som det ligger nära men båten tar faktiskt en timme nått=)

gg
Kallt!

Det var var jag hade att bjuda på=)


Dåligt med bloggandet

Mmm... Ni blir väl besvikna var dag ni tittar förbi och ser att det ej er uppdaterat=(Har tyvär varken motivation, lust eller ork att göra det, just nu har jag mitt egna att ta hand om, plugga, jobba och ta hand om vovven vår.

Men jag hoppas att lusten kommer tillbaka snart igen=)
Får se hur lång tid det tar.......

Kanske kan slänga in någon bild....

Dag ut och dag in

Att jobba är rätt trist just nu iaf, man går upp på morgonen, äter sin frukost och så går man till jobbet och jobbar.... Bla bla bla... Sen kommer man hem lagom tills det blir mörkt och trist,ja då vill man ju inget annat än sitta inne=( uuuuuuu..... Sen är det likadant dagen efter=( BLÄ! säger jag!

Just nu suger jobbet! Jag vill vara ledig på dagarna så jag kan vara ute i detta underbara väder som det är på dagarna.... Trist!

Annars har jag nyss varit på tur med lilla stumpan, följde husse till jobb, skulle egentligen varit ute och fotograferat men precis när vi skulle ut blev det dystert och så började det snöa, nu när jag väl är inne då har det slutat snöa=) Så underbart! Verkligen!=(

Jag funderar på att bakalite gott bröd, fast jag ska ju itne äta bröd men det hade dock varit gott, kansek ska göra scones istället=)hehe...

Nu kollas det that 70´s show=)ÄLSKAR den serien, verkligen den bästa. Vilken gillar ni?

Mira har haft en härlig dag ahr emil sagt, busat med några småpudlar och hälsat på massa folk=) Hehe.. bra. hon behöver träffa andra vovvar, borde sätta upp en lapp om passning av hund så hon fr någon lekkamrat.

Vad ska ni hitta på i helgen då? Alla hjärtansdag och Norsk mors dag.

Själv funderar jag på att ta båten över till Sandnesjön och shoppa lite eller iaf titta, fast blir ju helt alena dock då Emil må jobba som vanligt.

Har ni köpt något fint till er älskling?

Helgens händelser

Nyss hemkommen efter en löprunda/tur med lilla Mira damen, gick fint, snön ligger platt på marken istället för att det ska vara is, känns bra, slippa glida runt utan att kunna ta ett steg, man bara liksom glider. Så var det igår, skulle hem till Linda igår, det tog alltså 5 ggr så lång tid än vad det borde, det var glashalt, mira fick näöstan dra mig fram men även hon gled omkring=)haha...

Iaf så har vi sprungit lite idag, spran bort till vassviken eller vad det heter som ligger utanför lilla byn, äng, kullar, sten, berget och en kyrkogård, lungt område, perfekt att släppa sina vovvar trots man inte får, fått höra att det är STRÄNGT förbjudet att släppa hunden överhuvudtaget på ön=( HALLÅ! ska man ha hun den kopplad hela livet eller?? Konstigt att hundarna är som de är här.

Jajja..så länge Mira inte gör något kommer jag ha henne lös, men när väl fåren kommer tillbaka till ön får vi kanske ha lite mer respekt.

Annars har Emira fått springa av sig massa energi, inte för att hon behövt det idag, hon har varit lugn hela dagen, sovit massor, trött sen gårdagen förhoppningsvis, var ute på en runda då med, busade massa, sen på kvällen var vi hemma hos Loinda och kollade på Sherlock Holmes, grym film=) väldigt bra, Jag vill vara som han. Där blev det även rester från Fredagsen ostbricka. Mmm.. dock trött på ost nu!

Lång helkg alltså, Fredagen har jag inte berättat om, hade vinkväll med ostbricka här, kom massa härliga människor, typ de från både mitt och Emils jobb, blev väl nio st, räcker för denna bostad, fick knappt plats runt bordet. Fick en liten inflyttningspresent från Linda och Andreas, gulligt=) Ljushållare och en blomma, perfekt för oss nu.
Kvällen bjöds på spel, TP på norska, inte enkelt kan jag lova, nämn någon Norsk skådespelare liksom??????????
Norges djupaste insjö???
Jaaa....
Sen blev det cheesecake som verkligen gick hem;)hehe...
Sedan bestämde vi oss för att dra vidare hem till chefens bostad, möta upp tre andra jenter och spela Singstar, Själv hoppade jag sjungandet i micken men jämte kan jag allt sjunga med=)
Trevligt som bara den, sedan kom det mer och mer folk och klockan blev en aning mkt för MIG, så vi drog oss sakt hemåt=)
Härlig kväll som jag tackar för.

Ååå... igår var jag och kollade film juh, fy faan vilken bildkvalite, de har en sån ny tunn tv, herregud, ser ju ut som om man äör på teater juh, knasigt, gäller verkligen att vänja sig för att kunna titta, satt hela filmen och funderade=)hahaha.. näösta vecka kommer våran sådanna tv, hoppas vi blir nöjda men det tror jag, nu sa jag vår tv, emils tv får jag väl säga;)hehe....

Idag är det Söndag vilket innebär ny vecka imorgon. Spännande, nästa Söndag är det alla hjärtans dag och Mors dag i Norge=) Hoppas jag och Emil hittar hundevakt så vi kan åka till mo över lördag söndag, bo på hotell och slappa=)

Wohooo! Vilken lycka!




Från att ha varit en trist dag har det blivit alla tiders, först och främst få jag hålla bebis på dop=) Wooo... och itne vilken bebis som helt=)
Spännande....

För det andra så har jag bestått provet och har nu efter att lagen träder in rätt att köra båt=)hahaha... har dock ingen utan det blir väl att köpa en liten en då så jag har en!

För det trejde så dånar det som FAN i lägenheten, FIXAR vattnet=) Äntligen! Då blir det vinkväll imorgon med TP eller BUZZ. Hoppas det blir en lyckad kväll.




Flyttstädning

Sådär...Nu är den gamla bostaden ren elelr iaf lagom ren, bättre än vad den var när vi flyttade in, jag tänker då inte skura sönder mina fingrar.... den är som när vi kom!

Nu har vi ju vår nya som ska städaslite men svårt att göra då damsugaren bara går viss minuter innan den dör och denne bolig är lite större=(Phuu! får väl ta lite var dag till sen andra dammsugaren kommer, sen har ju itne vattnet kommit heller så man är så sur det bara går, motivation och allt bara går emot och jag är en jävla gnällkärring just nu med humöret i lilltån som svider som faaan! Ursäkta språket men så är tillfället just nu bara.

MEN jag är glad för den nya boligen och Emil med=)

Vatten vatten bara vanligt vatten!

Just nu skämtar jag om att vi har ett utedass, fast väldigt modernt, vi lånar ju lägenheten här jämte=)hehe... bussigt men jobbigt, känns som om jag luktar som en gris, mina kläder är så gott som skitiga och jag har knappt något ombyte längre=( allt ligger i svarta soppåsar och jaaa.. ni hajjar läget!Så luktar jag illa när ni går förbi vet ni varför, försök bara ha lite förståelse=)

Nu babblar jag bara massa gojja men... Borde städa och sova dåd et är en ny jobbedag imorgon men lugn dag som alla andra, blir att fortsätta måla tak, inredning och eventuellt pyssla lite uppe på hotellet.



Jag är så glad så glad när jag tänker på April som snart kommer=) Den största händelse som kommer, Min syster och hennes man ska bli föräldrar och JAG får bli MOSTER=) Hur coolt är itne detta? Måste bara hoppas att jag råkar vara hemma just när detta händer men chansen är liten men samtidigt  stor imed att jag planerar att fara hem under påsken och bebis kanske tittar ut då=) Hoppas!

Ska fixa en cool sak innanjag kommer hem så ALLA verkligen ser att jag är moster;) hehe....
jag och bebis ska bli bästisar och jag ska vara hans/hennes favvis=)hahahaha... 

Längtar!



RSS 2.0