Fläskläpp

Jaaa... Min söta dam var så glad idag när jag kom hem att jag fick en fet kyss och en fläskläpp, Tack min sköna dam.
Matte blidde så glad när läppen bara blödde=)

Men arg kan man ju ej bli, hon är ju så underbar. varje gång jag kommer hem står hon på ovanvåningen i fönstret och stirrar på en galet, svansen viftar men hon står där fram tills man trampar på trappan, då springer hon enr i full fart och man hör hur hon kommer i trappan=)hahaha.. sen har man en galen hund på andra sidan dörren.

Det är alltså helt underbart att komma hem! Ha en dam som verkligen visar all sin kärlek till en.

Tur har vi varit på, komemr bli många sådanna nu när för det första vädret är så otrioligt, visst idag er det litt mulet men de senaste dagarna har det varit så deiligt väder. Sol sol sol....
NU er jag fri och det kommer bli Lååånga turer för mig och Emira. Ta medtermos med kaffe och bara njuta av naturen.
Plugga ska det med göras, skrivas ansökningar och pusslas, har ju kjöpt mig ett pussel som ska vara klart innan emil kommer har jag sagt=)

vad ska ni göra i påsk?
Vore kul med lite komentarerdär ni berättar lite.

Äntligen lite nya bilder....

Jag börjar väl blogga lite igen men mest med bilder då det säger mer....

gg
Här har vi återigen en bild på grannön trena...
Vill dit en vacker dag på en tur.

jj

ff
Där bak ser man våra hus, de gula=)hehe...
yy
Här har vi den vackra damen som altlid gör sig så fin på bild;)
gg
Havsörn på ett ännu närmare håll=)
yy
Söt tar sig ett litet bad=) se så nöjd hon är med att få springa längs stranden=) var lågvatten så vi kunde gå långt ut=)
kk
Traskar försiktigt!
jj
Glader!
bb
Vackert....


ff
Glad jenta med tång i munnen=)
jj
Hoppa är något hon älskar ju, mest då på folk=)hehe....
hh

oo
Oooo...

Här kom lite bilder från turen idag, jag och en blivande arbetskamrat var ute en sväng och klättrade i Bergen eller vad man kan säga. Trevligt! Mira är trött, har gått ner och lagt sig för tyst är det.
Jag ska ta och dricka massa vatten, känner hur uttorkad jag ärå sugen på vatten...Hahaha....

Sen kanske börja pussla=)


En Torsdag!

Gud va jag älskar en viss reklam på tvn, den vikingline eller vad kryssningsbåten heter, de står där på köpcentret och bara blir så glada och hoppar, folk stirrar och typ tänker???????????? Som människor bara gör när vissa männiksor bara sticker ut=)=)hahaha.. Aaaaaa... vill med hoppa upp och dansa och se allmänt fånig men lycklig ut!
SKa kanske ta göra det när jag väl kommer till ett ciciliserat place;) Går att tänka på=) Så ser ni nån fåne som hoppar skuttar på OLÄMPLIGT place, ere bara jag det!

Jajja... Finns inte mkt tid för att skriva, ska snart tralla till mitt otroligt skojjiga jobb som jag bara längtar så till, nästan så man väntar precis tills man börjar med att gå, trilla in precis en minut i=)hahaha... Näää..

Men leta efter jobb på sitt jobb e inte skoj! Ni får ta åka hit så vi får lite gäster.
Men snart kör säsongen igång, då blir det jobb tror jag!

Ska servera på söndag med, barndop, får väl se hur detta går.

Jaha... Annars planeras det för fullt i mitt huvve, här är det ingen ro, bara får ideeer hela tiden, eventuellt kommer jag kanske hem tidigare i sommar, men försvinner dock lika fort=)hehe... Ska tänka lite till, vill itne sitta emd ett skitjobb utan då kan jag hellre ta en månad semester och njuta av livet lite jag och vovven=) Medans emil e på jobb.

Jajja... Mira är föresten en stygg vovve nu, massa skäll, bitit på saker i två dagar i sträck!!!! ARG! GRRRRRR.....
Förstör så mkt runt när hon gör så=( Jag förstår itne varför?
SKa och handla i helgen så då får vi köpa hem tuggben så det finns här.

Ha en fin torsdag!


Vem vet...

Snart kanske vi blåser hem till er??? hehe... det blåser faan så mycket, känns som om hela huset snart ska lyfta, så var beredd med kaffe, för det vill jag då ha;)

Mira nöjjer sig nog med vatten...

Gymmet har det varit idag, pumpat hela kroppen.
Yummmi!

NU blir det kaffe och plugga!

SNöigt värre

Nu är jag här inne och tänkte skriva en rad.
Här hände ren hel del om dagarna, Mira har fått en liten tur kamrat, arbetskollegan Nathalie tar med henne ut på dagspromenader medans vi är på jobb, schysst! Så ska köpa gott vin till henne som tack!  Mira behöver all motion som bara kan ges!

Annars har vi en skendräktig vovve här hemma, springer runt och adopterar sina leksaker typ=) Väldigt försiktig när hon plockar upp dem, bäddar ner sig och myser=) En fin mamma kommer hon bli en vacker dag. Hoppas hon får chansen till det. Bara det finns tid så, sen måste vi finna henne en god karl med såklart.

Jaaa... annars har vi en nyhet, Emil kommer snart att fara och vara borta i två hela månader från mig och Emira, då får vi roa oss själv, mend et ska gå fint.
Emil ska och jobba på en båt i Södra ishavet=) Spännande! Vi är så stolta över honom=) Så Emil drar väl om en två veckor typ. Själv så stannar jag på ön med Emira och jobbar på hotellet i sommar=)
 Fast ett besök till Halmstad är inbokat den 19 april tror jag det är, då tar jag och Emira bilen och bilar ner i lugn och ro och stannar en vecka typ.

Vad har annars hänt, igår var vi på trevlig middag med Emils jobb, 5 rätters, inte illa inte illa... God mat och gott sällskap. lärde väl mig typ dricka vin, VUXENPOÄNG! Smakade även Lax för första och sista gången, VUXENPOÄNG där med tycker jag. Sen en nackdel med middagen var att norskar inte recpekterar en halvvegtarian. Säger man att man inte äter kött i norge frågar de, men älg då??? ren dååå??? kyckling?? korkade!
Iaf fick jag trycka i mig renkjött för att vara artig! Jag säger itne att det var äckligt men inte heller gott! Smakade som kyckling men jag är lite irriterad fortfarande över sättet att inte ta hänsyn till vad man säger!!!!!!

Jajja! idag är det lördag, vaniljbular bakas, mira gnager på ben, Emil kollar film och jag pluggar lite grann och ska lägga upp lite bilder från förra helgen=) Massa snö!

Hur har ni alla det? Vad händer i helgen?



gott

hh
Utsikt utanfördörren förra helgen,  så vackert väder, denna helgen är dock trist, mulet, storm och snööööö=(

jj
Nice!

tt
Vilepaus på vandringen, massa snö vilket blir ett jäkla motstånd!
ggggg
Utsikt!
ffff
Sötisen=) Vackert!
rr
Vackert
ff
Vilken himmel...Ahhhh... tänk att vara en liten fågel... swiss!

öö
Havsörn!

Nu ska det ätas vaniljbullar, gott gott gott! mmmm....


RSS 2.0