Valpkursen

Igår var det åter valpkurs, blev inställt förr veckan men nu är det igång igen. Gick superbra, Emira fick massa beröm av hon som häller i det då hon tyckte Mira kunde massa=) Visst vi kör mycket träning med henne så hon ska kunna det, men trotsandet är igång så, lite motstånd blir det av henne=) Men vi står på oss och håller hårt.

Sprang fram till en hund för mig i förrgår, aj aj aj.. Emma arg, ska lyssna. Gillar inte hundar som sticker fram till andra       =(Grr...

Mira har hittat en lekkopis nere på stranden eller de har lekt tvågånger mend e gillar verkligen att leka med varann, Donna heter hon och är en söt liten dobberman, hennes matte är väldigt trevlig så vi pratar med henne och de leker.
Annars har vi ju Kenzo som bor huset brevid oss, delar gräsmatta med de huset med, de funkar hur bar som helst, han är en slags gårdshund tror jag, liten och charmig och de två leker i full fart här nere.  Träffas nästan dagligen arje gång man rastar Mira=)

Annar har vi grannen rakt över oss som har en dam och en tös på besök, Gud! så fort ungen ser Mria dör hon i skrik, hon är livrädd för hundar så Mira gör det inte enkelt här i trapphuset.Hmmm... Ungen bara gallskriker.
 Emira vill ju bara hälsa=)Haha.. Mamman är inte så smart heller utan hon bara drar med sig ungen. Hon kan ju låta henne klappa Mira så kanske hon inser att den inte är så farlig=)hehe.. jajja.

Nu ska vi ut och sola på gräsmattan, Mira får springa runt och leka lite till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0