På besök hos Familjen Esping

Ännu en aktiv dag för lilla Emira, blev upptidigt, klockan 06.00 prick. Emira vaknade samtidigt med oss och har varit hur duktig som helst hela natten, inte vaknat utan sovit hela natten. Bra tjejen!

Blev promenad direktnär hon vaknat, får bli det varje morgon.
Fint går hon i kopplet, hon som inte är van vid det, visst tycker hon väl att det är något konstigt som håler henne fast men det går=) Tuggar gör hon väl med på det=)

Hon gillar inte att vara ute??? Varför??
Eller hon gillar intesteget att ta från dörren  och ner från trestegstrappan utan vi måste lyfta ut henne, ska hon bara ut för att kissa så springer hon snabbt upp igen och går fram och tillbaka vid dörren. Konstigt, men det är väl ovant och kallt ute bara, hon skakar ju alltid.
Men vä ute på gräset springer hon,gillar att vara ute och leka, bita på pinnar och sniffa runt, bra luktsinne=)

Annars idag ahr vi varit hemma hos familjen sping, gjorde ett långt besök, Jossan hälsade jättemycket på emira, blev bortklenad där, klappoch kjel. Sedan var sonen Elliot i full fart med att leka med henne och hon tackar med att pussa massor på honom och han bara skrattar=)
Hon tycker verkligen om att pussas.

Hon sov mesta tiden, så liten som hon är behöver hon det,  iaf med tanke på allt hon hittar på, full fart på henne hela tiden.

Jossan blev helt förtjust i henne, vill med ha en lite amstaff=) Hon är fin=)

Promenad hann vi med, fick visa upp sig i sin väska=) Duktig är hon. Hon gillar den=)
Fotomodell fick hon också vara, Jossans kamera gick hela dagen, klick, klick, klick , klick! hahaha...

Nu ligger tösen och sover och snarkar med benen upp i vädret och tungan fast halvägs ut mellan tänderna, svårt att se till att hela komemr in=)hehehe..

Men gud va hon kan snarka=) Gör en prinsessa så?? Skönhetsfel....hahahaha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0