Fredagoch Midsommar för alla som bor i Sverige;)

Jaha... ledig dag idag, känns gott, sov otroligt länge känns det som, vaknade vid en nio tiden och bara flö upp... Haha... varför? Ingen aning.

Mira och jag fixade frukost och satt och kollade tv tillsammans sedan tog vi oss ut på en lång promenad i lungt tempo i den underbara solen. Visst regnet ligger ju kvar men det var så skönt och tyst ute=)Ahhh... 
  Gick ut på åkern på hemvägen och lekte, Mira sprang runt och runt. Vi hittade en sönderbiten boll som vi kastade med, Så kul vi hade,Mira älskar att leka=) Hon blir så glad när man underhålle henne 24 timmar om dygnet alltså. Nu sitter hon i hallen med dörren öppen ut och typ morrar lite hur som helst, olydig...Grr... Men det var väl dörren som rörde sig som hon blev rädd för eller nått. Så nu sitter den fast=) Lugn och roo=)haha... Nu njuter hon av luften utifrån istället=)
Härligt att kunna ha dörren öppen sådär, känns skönare här inne. Ställt en del av kompostnätet vid dörren som ett hinder så hon inte går ut.

Annars idag så ska vi ut på åter en lång promenad, jag tänkte vi kunde gå och möta Emil tills han slutar, det är en 5 km till jobb så det kan ju alltid bli nått=)hehe.. får se hur långt vi kommer.

Nej! Nu ska vi gå och baka lite knäckebröd så det finns.

HOPPAS ALLA FÅR EN UNDERBAR MIDSOMMAR MED MASSA SKRATT OCH DANS!
GLAD MIDSOMMAR

Små grodorna,små grodorna, är lustiga att se, små grodorna, små grodorna, är lustiga att se...
Lalalalalalala

Älskar den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0