Hundetreffen + tur i naturen

Jaha..lugn dag hemma, satt väl inne för det mesta, förberedde oss för hundetreffen som vi så mycket sett fram emot. Vid tjugo över tolv hoppar vi in i bilen och drar iväg med kamera och allt, "stolta föräldrar som vill ha bild på allt som sittt barn gör typ" =) hehe....
Väl framme är det smockat med bilar trots att affärerna är stängda??Hmm.. tänker vi, visst att norskar går på tur på söndagar men såhär många på ett och samma ställe?

Visar sig att det är" Familjens dag" Jag blev då mamma, Emil blev pappa och Anna fick vara våran lilla tös=) Haha.. sen strösade vi omkring, kollade förbi på Grisen Oskar även kallad oguz för oss;) Vi som vet om skämtet skrattar nu=)Eller hur Anna?
Mira tyckte det var jättespännande, ställde sig på stängslet för att se. Längre bort stötte hon på getter, samma sak där, hon tyckte de såg knasiga ut, en hund med horn??hmm... hahaha...oskar
Oguz sin bror?

Mira hälsar på grisen...


Vilken underbar utsikt här...


Vilket hopp mira tar till

så söta så, leker och busar. Dreglet flyger..

Mira var smart här, stod och väntade på lagom yta tills Nikita kommit in med pinnen, sen snodde Mira den;) Jaa..vi har allt lärt henne att tänka på rätt sätt....

Delar på pinne

Bus i vattnet

Ruskar av sig efter badturen

Mira slänger sina underbara blickar..

Mira ser ut som en sjöjungfru, hoppar som en. Gulligt.

Mira simmar, woho.. hon vägade till sist göra det, men klart hon inte gjorde om det. Haha... Vi får allt börja bada med henne i sommar så hon lär sig eller åtminstone vägar lite mer. Blir nog lättare när vi är med i vattnet.

Fightas om vem som är starkast.

Som hon sträcker sig.

Lekekamraten Nikita.

Två flugor i en smäll

Som Nikita håller sig fast

Anna håller upp pinnen och Emira och Nikita hoppar för fullt, Mira liksom kramar om Nikita här på nått sätt ser det ut som..Haha... Så sött! Eller så försöker hon stöta bort henne för att vinna.
De var två riktiga kämpar, ingen ville riktigt ge sig här.
Samma kön, samma ålder och samma ras i sig, envisa vovvar.


Mira försöker sno pinnen.

Det har iaf varit en underbar dag på tur även om det itne blev en hundetreff med massa vovvar, vi får ta det nästa söndag, hoppas på att Mira får leka massr mer.
Idag har hon lekt helt galet mycket.
Träffat massor emd vovvar så jag tror hon är nöjd.
Jaaa.. mria träffade världens sötaste lilla Dobberman, en brun en=) ååå...Säger det, en dobberman kommer bli Miras lillasyster sen=) Hoppas jag, ifs vill jag ha massor av vovvar, men vi får väl se den dagen man skaffar ett hus, då finns det gott om plats och massa kärlek från oss...

ÄLSKAR LIVET SOM MATTE OCH EMIL ÄLSKAR LIVET SOM HUSSE


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hei, og takk for sist!

Det var kjekt å være på tur med dere. Artig å se alle de flotte bildene dere tok av Emira og Nikita.Tror de koste seg! Vi treffes vel på et hundetreff igjen om ikke alt for lenge. Ha en flott uke!

Hilsen Nikita, Kai og Tabita

2009-06-14 @ 22:35:12
Postat av: Emma

Stor hon har blivit :D

2009-06-17 @ 19:17:13
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0