Jobbedag för oss alla



Idag blev det upp dötidigt, Chefen smsade oss igår och frågade om vi kunde börja vid 05.00, haha.. jajja... sa vi väl... Går super.... Jobbigt dock då klockan alla redan var tio..hehe... Så det var rätt slitet att  gå upp, Mira var med trötter hon, men När väl Emil smällde med matskålen vaknade damen till och skulle vara uppe med oss.

Sedan åktevi iväg och hon had ehallen fö sig själv. Anna började sju så från halv sju till kvart över ett har hon varit själv och klarat sig helt utmärkt bra. Inte gjort ett enda, bara varit snäll och sovit förmodar vi då inga leksaker eller nått var framme=)hehe...Låtsaskompisar???hehe...

Ett stort beröm fick hon och såklart ett nytt gotteben som mina kära föräldrar skämt bort henne med, Ska visa deras paket de skickade till lilla damen snart.

Så Mria har varit supersnäll idag. Ska ut på en promenix senare, nu leker hon och Emil med dammsugaren=)hahaha...

Nej! Jag tänkte lägga upp några bilder som jag har, Emil klagar på att jag är värdelös på att lägga in bilder och det kan jag väl hålla med om.

Sedan är jag besviken på oss två här hemma, vi har inte köpt några batterier ännu, vilket innebär att vi missar Miras vikt=(Gahh! Så imorgon ska det köpas batterier, ska in till byn på intervju och en fika kanske så då ska det handlas.
Vill veta hur hennes vikt ser ut=)

leksaker
Alla Miras nya leksaker som hon bara flög på=) Hur glad som helst, tror både jag och Mira var glada. Sedan det där gamla trasbenet uppe till vänster är Akkes gamla( Miras ´farbror som jag säger=)haha...) Mira älskade det när vi var där hemma så hon fick det av Akke( eller mamma egentligen men) Mira var faktiskt på det först, är nog för att det luktar Akke, tror hon saknar honom. I jul ska de få träffas=)Haha.. ltie å längta efter och då kommer Mira att vara stor juh=)haha...
Den gula bollen med prickar är en sådan aktiveringsboll somman lägger godbitar i=) Mira gillar den=)
Frisbeen är tyvär alla redan sönder, samma sak med den frisbeen vi fick av Monica och Mikael, den frisbeen gick sönder andra dagen den med.

Ankan är med sönder, som hon gjorde med alla Akkes anker, Akke hade typ en fem olika sådanna ankor och Mira tog alla, Noppade dem sen gjorde hon ett litet snitt på dem och drog ut allt vadd ur dem, sen står hon och biter sönder nallen. Haha.. vilken mördarhund alltså.

mira
Sumobrottarblöjan på=)Haha.. hon är så söt i den.
söt
Jaaa..här är också en present vi fick, ett sött flickigt halsband.
Hon ser så söt ut i det.Får bli ett halband för speciella tillfällen då hon inte ska ha halsband inomhus=)

mir
Söööt
Busat med husse nyss.
mira'
Bus bus.... försöker ta sig under husses ben=)hahahha....



Svar till Jenny:
Vi kommer ju hem till Sverige i jul så då kanske du frå träffa henne, vi kommer säkert åka ner till Malmö då=) Vi har sagt till Monica och Mikael att de kan få en heldag med Emira själva=)hehe.... Vi får se. Det är ett tag kvar dock men tiden går fort=)




Kommentarer
Postat av: jennie sandblom

Hej igen!

Tack för "svaret". Ja då får man hoppas man får träffa henne till jul, skulle vara kul.

Kul med nya bilder, gud va hon växer.

Ha d bra.

Kram

2009-06-22 @ 19:49:09
Postat av: Madelene

Hej.. Hur går det med jobbadet ???

Hur mår den lilla gulliga Norgevovven då??

2009-06-24 @ 21:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0