Ny vecka här i bergen..




Idag är det då Måndag igen och jag och Emira har fått gjort en hel del, vaknade väl vid en halv åtta åtta nått tror jag eller sju??hmm... jajja..blev morgonpromenad, ganska långt tror jag, kände så..men vi båda var nöjda=) Skogsvandring.

Hemma blev dte fixa kaffe och frukost, satte oss på altanen och njöt, en aning kallt när solen försvann dock. Men Mira njuter av varje sekund hon är ute.

Sedan tog vi oss en runda till, fast bara upp till hundstället här, de har en stor grusplan där det går fint att träna, körde lite lydnad med henne, gick sådär, tyckte väl itne det passade för träning känns det som.... Men visst lyssnade hon.

Körde fot, hit, sitt, ligg, stå.... Vanlig lydnad som behöver tränas på för att det ska bli mer klart för henne att säger vi sitt då ska hon sitta.

Föresten, Någon som har någon bra sida att rekomendera där det finns massor med träningstips inom lydnad eller bara trix man kan lära? Vore kul och kolla om man missat nått som kan vara bra att veta.

Själv har jag även varit på en intrervju idag, securitas, får väl se hur detta går....

Annars sitter vi och väntar på att husse ska komma hem då vi ska åka och handla mat, varit ute i hagen och busat lite med såklart.

Imorgon blir det då jobb för min del, 7-15, och Emil jobbar 05.30-13.30så det blir perfekt där, Mira slipper vara på tok för länge från oss=)
 Skönt att jobba lite med, trista är väl att morgonpromenaderna blir så extremt korta.






Kommentarer
Postat av: Emma

Jo, smart ser man ut iaf :D Hehe. Men man vänjer väl sig som du säger :)



Jo vädret har blivit bättre nu, solen har kommit fram men det blåser :/ Men men man ska väl vara glad så länge de inte regnar, men de lovar regn på midsommar som vanligt. Är väl typ tradition de regnar på midsommar. :P

Annars är det bra här hemma. Ebba är tokvild :P Haha.



Hur har ni det?

2009-06-15 @ 15:02:07
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0