Onsdag och upplärning för Emma=)

Idag blev det upp tidigt, jobba idag, upplärning=) Så nervös...

Detta innebär att Mria skulle vara själv i 8 timmar, stackarn, hon fick ordentig utskällning igår så vi tänkte hon klarar detta idag=) Vi hoppades verkligen att hon skulle klara det och att vi fick komma hem och vara glada av att träffa henne och kunna gosa och kela med henne hela kvälle men nääää... Nu är det kört för damen.


DETTA VAR DROPPEN!

Varför Emira?

Tittar innanför dörren, en glad Emira står där, Emil skäller direkt då han ser henne komma från storarummet som vi spärrat av med galler??Hmm.. hon hade alltså smitit igenom alltså, visst var inget bra men ändå ett hinder.
Tittar in i sovrummet och får en chock!

Gahhh... bitar på hela golvet, träfliser i hela sängen, toffsar från vår dammvippa i hela sängen, plast, sladdar, allt skit som finns på en lampa var malda i bitar....
Hur bra är detta för magen liksom?? Miras mage har kurrat hur jäkla högt som helst... konstigt ljud? Men har avtagit nu senare mor kvällen.

Blir man rg på henne? Åkte in på toan medans vi städade upp... Hon vet verklgien att hon gjort fel....

Emil och jag tog med oss Emira och åkte iväg till en djuraffär lite längre bort och letade efter kompostnät så vi kan spärra av tills torarummet. Fnn precis det vi behövde=) Sedan köpte vi tre nya leksaker, var typ ett erbjudande, ta 3 betala för 2=)hehe... Men dyrt, Norge är sjukt dyrt på allt faan.
Sedan fick vi tag i några tuggben.
Allt detta för 700 spänn??? Hehe..där gick mina födelsedagspengar=)
Men så är det.

Väl hemma igen skruvades allt upp, nu ligger Mria själv i hallen fortfarande, hon är bannlyst från storarummet på en hel vecka, inatt kommer hon få sova i hallen, visst vi kommer ha dörren öppen in till oss=)

Inatt fick hon inte sova i sängen hur mycket hon än slog på Emil, tredje gången gick hon och lade sig och somnade om, alltså en hemsk natt.

Även om Mira ställer till det som hon gör så älskar vi henne och ångrar aldrig någonsin att vi hämtade henne=)
Hon är den finaste och sötaste och det bästa som hänt oss men just nu gör hon bara det lite svårt för oss=)

Vi komemr säkert bara skratta åt detta om några år, komemr på en som berättade att hans hund åt upp hans mobiltelefon=)haha..rätt komiskt men man vill nog inte vara emd om det=)
Undra om man kunde höra den ringa???Hahahaha.....


Imorgon kommer Mira inte behöva vara själv jättelänge, Vänninnan som ska bo med oss kommer imorgon vid en 13.00=)

Joo..har sprungit runt i området och satt upp lappar om hundpassning=) Det konstiga är att 5 lappar är dragna från den jag satte upp i förrgår, men ingen har ringt eller skickat till mig??
Konstigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0