Vilken värme....

Gud vilken värme det är eller har varit idag, sjukt, känner verkligen att det är sommar nu iaf... Dörren står typ öppen dygnet runt här i huset när man är hemma för att släppa in lite luft. Det jobbiga som alltid är när man bor på landet är att flugor, insekter och alla andra små kryp kommer in objudna=(Grr... Mira älskar det dock, det bästa hon vet är att utrota myror framför allt men även hoppa runt med munnen öppen och hugga efter flugor=)Hahaha... ska lägga ut en bild som bevis sen.

Annars jagar hon myror på altanen, ser hon en myra röra sig springer hon dit direkt, snokar på den och slupp så är den uppäten=)hahaha... Idag överlevde typ en myra och klättrade på hennes näsa men då vart hon smart och slängde ut tungan och svipp så fångade hon den från näsan och käkade upp den.
Hahaha... fiffig filur vi har....

Vad har annars hänt idag, vi har varit och badat, hittade den där badeplassen här omkring, Liten sandstrand på max tio tjugo meter om änns det. Jajja.. Mira var i vattnet, badade, plaskade och simmade=) Emil kastad eut henne lite grann men hon gick även i frivilligt, hämtade pinnen vi kastade.
Tyckte det var jättekul kan jag lova... Så vi ska väl traska ner där lite oftare så hon får vänja sig vid vattnet.

Annars har vi även varit ute på en liten kort tur och så hade vi fika med oss så vi gick bort en bit och satt ute och gottade oss...

Resterande av dagen ahr vi tillbringat i trädgården, jag har rensat bort alla maskroser från gräset, gräsmattan börjar allt bli bättre, den börjar bli grön, ska även här lägga in en bild om jag har på hur den såg ut från början=) hehe,.. det är verkligen skillnad kan jag lova, visst längst ner är det fortfrande dött men det ska vi väl fixa=)

Robert har även varit här på en fika, rätt stel stämmning=(hehe..har itne träffats på jättelänge. Bjöds på en jättestor muffins som vägde ton=)hahaha...
Mira  satt troget jämte honom och gosade iaf, passar på när det komemr nytt folk.

Annars är hon lite försiktig med människor ute, det var en gubbe som satte sig ner och väntade på att hon skulle komma fram men hon ville verkligen inte??
Knas dam.

Detta inlägg läggs in lite ent men så är det med internet ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0