Trick time

FUll fart med tricks=) hehe..

Håller på och försöker lära henne "snurra runt" går sådär, började för någon dag sedan och har upprepat det varje dag så snart ska det kunnas. Igår klarade hon av det själv utan att jag rörde med handen, visst visade putte putte lite men hon klaradedet, annars gör hon juh det när jag har en godis i handen och visar=)

Stanna kvar kan hon bra nu, lägger henne på golvet ibland och låter henne ligga en stund och sedan blir det klart belöning=)
Hon är juh inte så förtjust i att ligga på golvet utan antingen är det korgen eller knät, golvet är itne populärt helt enkelt.

Emira har även hittat sin stammis affär där hon kan köpa godis och ben och sådant, bra ställe=) Bra priser iaf=9hehe..
Eftersom hon följer med in i butiken kom en av butikssäljarna fram och frågade om hon fick ta en bild av emira och lägga in den på deras hemsida=)hihi... visst får ni det sa vi. Självklart vill vi visa upp stolta Emira.
Så nu finns hon med på deras hemsida:  
www.lillahund.com/pages/lilla-torg-zoo/visitors-2.php
Kolla in bilden vet jag=) Sööt!

Annars har Emira råkat ut för någon magsjuka eller maginflensaeller nått, så det blir ingen mat ikväll eftersom den kommer upp lika fort utan imorgon ska hon få kokade morötter och fisk! ska visst vara bra för magen, vi får se...
Har varit en hård natt mellan Söndag - Måndag, emira vaknade väl en 2-3 och hoppade runt som en tok, upp i sängen ner i korgen och allt, emil la henne och hon sov kanske 5 minuter sen upp och hoppa igen i full fart då gick han ut med henne=) hehe.. det var det hon ville .. stackarn som hon hållt sig=( sen in en sväng sen nästan ut lika fort igen, var en jobbig natt för Emil och Emira, själv hörde jag inget sov som en gris som vanligt=)hehe.. Men nu går det framåt för henne. Hon gör inget inne utan säger till=) Hon rä så duktig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0