Besök i Malmö...

Igår Lördag var vi en heldag i Malmö, blev upp tidigt och iväg vid en halv nio för att träffa Mikael och Monica (Miras uppfödare) Hemma hos dem vid en tio tiden, blidde nog lite efter då det var ombygge överallt och det blev lite knas att hitta=)hehe.... Massa bilar och hus,gator överallt.

Väl framme i trapphuset kände Mira igen sig, nosade och var glad=) Precis som hon varit där förr..hehe... Så gulligt, hittade fram till deras dörr och satt snällt utanför och väntade på att de skulle öppna=)Ivrig var hon.

Väl inne blev det liv, hälsa på alla, Mamma Fanny var intresant tyckte hon, har ju inte träffats på jättelänge men klart de känner igen varann=)Ååå..Mira var hel lycklig, hoppas Fanny var det med=) Mira visste int ehelt vart hon skulle vara utan sprang ju frmaoch tillbaka upp och enr i knän och allt=)hahahah..galning, Fanny tyckte nog bara : Herregud! hoppas inte detta vara för länge liksom=)hihi...

Sedan blev det att vi åkte till en rastgård där de skulle få springa tillsammans. Ute på gatan trffade vi Miras fars ägare, jobbar i en blomsteraffär, men fadern var inte där denna dag, lite trist, annars hade det varit kul att se honom=) Men ägaren fick träffa lilla Mira iaf=)

Sen åkte vi, första tället var det glas i sen var det fullt med så vi åkte vidare till ett jättemysigt ställe, fick vänta lite på de som var därinne men Mira fick gå in och umgås med vovven som var där, hon kan ju vara med vilken hund som helst så, men fanny fick vänta tills den andra hunden där inne hade gått ut, sen var det full rulle, var en  Amstaff/Pittbull valp inne i hagen med=) Alla tre hade superkul, hoppade och lekte, sprang och hade sig och jag stod med kameran i handen hela tiden, tyckte vi var där jättelänge men hur kul som helst att stå och titta på dem när de leker, de är så underbara=)

Vi hade en supermysig dag kan jag lova, helt underbart att träffa så trevliga människor och hundar=)

Sen att ta farväl är inte lätt, Fanny ville åka med oss=)hehehe..välkommen såklart, vi kunde ju byta vovve ett tag=)hehe..näää.Vi älskar mira så så det skulle aldrig gå=)

Men vi tackar för denna härliga dag och så får vi göra om det till jul igen när vi kommer hem en sväng från Norge=)

Efter åkte vi inåt stan och Mira fick uppleva Malmö storstaden, massa folk, massor att titta på och MASSOR med lukter=) Drog gjorde hon men det blir lätt så.
Kaffe blidde det och sitta still för Mira, trirst tycer hon men hon är så söt mot alla som går frbi hon har sin blick som är såförtrollande, hon stirrar en djupt in i ögonen och följer varje människa som går förbi och man ser riktigt hur alla börjar lee och nästan vill stoppa och kela med henne=)hahahaha... Vissa slänger ur sig ord som: va söt man kan vara=)hahaha.... Hon är ett sådant otroligt charmtoll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0