Simmat, badat och plaskat....

Emira älskar att bada... Från att vara rädd för vatten till att älska det=)haha... fast vattenslangar och duschen är hon fortfarande tveksam för ibland=)Men HAVET! Ahhh....

Var nere på stranden förra veckan och skulle bada henne eller kasta ut pinnar för att får henne att springa ut som vanligt, dock denna gången lite djupare i hopp om att hon skulle få simma lite..

Både jag och EMil gick med henne ut till knähöjd på oss typ, kastade ut en pinna och hon efter=)haha.. hon skuttar så kul ute i vattnet, riktigt höga hoppa för att komma framåt.
Simmade gjorde hon väl ute på det djupa för hennes del, så gullig hon var, till och med dök=) EMil fick plocka upp henne en gång för hon försvann ner=)hahaha... inget farligt inte... hon gillade det verkligen....

Sen stod vi där och kastade pinne och hon hämtade den=) Hade hur kul som helst....

Får vänta tills nästa fina väder kommer så vi kan gå ner igen för nu är det skitväder i flera dagar, trist!

Jaa... tänkte höra med er om ni känner till någon utställning, valputställnign som man klunde ta med Mira på, vi skulle vilja testa för att se vad de tycker=)


Kommentarer
Postat av: Anonym

HEJ. KUL FÖR ER ATT NI SKA TILL NORGE.

MEN JAG BER ER ATT KOLLA UPP NOGA OM NI KAN OCH FÅR TA MED TEZZ. MAN FÅR JU EGENYLIGEN INTE HA SÅNA HUNDAR I NORGE.

HON ÄR JU CHIPPAD HÄR OCH DET ÄR JU INTE BRA OM NI TAR HENNE TILL NORGE. TVEKSAM OM NI KAN GÅ TILL VET OM DET HÄNDER HENNE NGT. SNÄLLA KOLLA UPP DET NOGA FÖR OM DE KOMMER PÅ ER SÅ AVLIVAR DE HENNE.

2009-05-13 @ 23:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0