Ren vovve

Nu har vi en ren vovve här hemma, luktar gott gör hon och fin är hon. Hon ligger just nu och sover sött i sin korg och nu kom Emil och satte sig på henne för att vara elak=)haha... inte för att hon bryr sig, det är det som är så bra med Emira, du kan göra precis vad du vill med henne, hon bryr sig inte, hon tycker bara det är kul att man petar och pysslar om henne, lyft upp henne upp och ner och hon bara njuter. Knasig vovve vi har!

Idag har vi faktiskt inte varit ute så mycket, tyvärr har dte varit detsamma hela veckan, jobbet har tagit upp så jäkla mycket tid och ett jäkla projekt och ta sig dit när bussarna i denna by behagar och komma när de känner för det!
I Torsdags kom bussen utanför oss inte alls? En arbetsbuss, den enda buss som går här ute, haha... Jag och en annan stod som två fån och tittade på varann, till sist kom det en bil och stannade och frågade om vi ville sitta på, klart vi vill det! Schysst! Ett par som väntade ett busstopp längre upp men som anade att bussen inte begahade att komma idag. Så är det att bo i Norge!
Men snälla är då folket här! Eller så är det bara så när man bor på landet.

Idag så har vi iaf varit och handlat på biltema, Emira fick följa med och sitta i bilen, bättre det än vara hemma själv, hon älskar att titta på människor så hon gillar bara läget.
Annars var vi förbi lagunen(köpsenter) och hälsade på pem, hon har ju blivit butik/personal chef för klädesbutiken. Schyssta kläder, hittade ett plagg jag ska ha i jul om det passar.

Promenad har vi hunnit med, lekte i skogen, passade på när det var uppehåll.
Hemma igen rensade jag bort ogräs på vår uppfart, hoppas på bättre väder imorgon så jag hinner med hela.

Annars har dagen flytit på som vanligt utan några överaskningar, busat med EMira dock, slängde på mig ett lakan över huvudet, huttrade lite på väg in i storarummet, tittade snabbt in i storarummet så hon han se att nått stod där och sedan huttrade jag igen, gick sakta in och hennes ögon blev STORA, letade efeter husse typ helt livrädd, sen skällde hon för fullt och jag slängde av mig lakanet och skrämde henne=)hahaha.. vilken fegis vi har här.
INGEN vakthund iaf!
Ja... Emil hade brytit sig in genom fönstret för någon dag sedan då jag glömde att lägga ut nyckeln=)haha... Mira hade inte hört något, bara legat i sin korg i hallen, sen när Emil öppnade dörren från sovrummet och liksom kom ut därifårn sket hon fullständigt i det utan bara blev glad! haha... vadå vakta huset?????

Va e det för en liten mes vi har här....... Pluttisen!



Långt inlägg men ni får tå ut med det!

Vi säger att vi väldigt gärna vill komma på en valpträff i jul=) Vore grymt skoj=) Längtar som bara den,kul att få se alla de andra valparna hur de ser ut. =)
Emira kommer bli hur gladsom helst att få träffa så många som hon känner igen=) Ooooo....
Förmodligen kommer vi bara stanna i Halmstad en vecka, så typ julafton och en vecka framåt. Kanske är en tajt vecka att hitta på nått på men kan hoppas att alla kan=)


Vart ska ni resa nu? Semester=)härligt härligt!




Kommentarer
Postat av: MONICA KANSTRUP

DET BÄR AV TILL THAILAND.



HAR PRATAT MEN 3 AV DE ANDRA SOM HAR SYSKONEN.

VI PRELIMINÄR BOKADE SÖNDAGEN DEN 27 DECEMBER.

HOPPAS VERKLIGEN DET BLIR AV OCH ATT ALLA KAN DÅ.

MEN MEN DET ÄR SVÅRT ATT FÅ TILL EN TRÄFF DÅ ALLA KAN OAVSETT MÅNAD. MEN VET ATT DECEMBER ÄR EN TAJT MÅNAD. MEN VILL GÄRNA FÖRSÖKA FÖR ER SKULL.

BLIR DEN 27 DECEMBER BRA FÖR ER TROR NI.

SÅ FIN HON ÄR I SITT REGNSTÄLL.



KRAM OCH SKÖT OM DIG

2009-10-04 @ 20:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0