Fredagen har bjudit på massa promenader för Emiras del

Som varje morgon när man inte har något inbokat går vi( EMira och jag) ut på en morgonpromenad, samma gamla vanliga runda, härligt, tar väl en 40 min nått. Skogen och sen massa uppförsbackar, haha... Jippi!
På vägen idag mötte vi en ung dam som var ute med sin bebis på magen och vovven i kopplet, Mira och den hälsade lite grann och båda var fullt nöjda=)haha.. Fast Mira var ju mer intreserad av damen än vovven.

Väl hemma blev det frukost och Mira sover lite extra för att typ orka dagen?

Trist som det är hemma, alla sover=( tog vi på oss igen och begav oss ut, ut i det härliga vädret som vi hade idag, denna gången tog vi oss upp på grusstigen uppe i skogen som vi har här, myys! Lungt och skönt.  Jag lyssnade på musik elelr jaaa... bamse sagor var väl det ändå som fanns i min mobil? Hmm.. knasigt nog?
Emira gick och sniffade.
Damen njuter verkligen av att få vara ute.

Underbar promenad som blev längre än väntat!

Sedan under dagen fick Mira åter en promenad med Pem.

Och sist men itne minst en promenad när husse kom hem.

LOVAR Mira är trött trött trött.. Snarkar somen liten gris här jämte=)Tänk att en sådan lite hårig grej kan vara så söt och fin=) Mm... otroligt! Min lilla bebis!



Svar på komentarer:
Vi har fått antibiotika i tre veckor till Mira nu, skorporna börja försvinnamen pälsen ser förfärlig ut, hon fäller hår som bara den och det ser lite hemskt ut på henne tycker vi. stackaren! Vi får hoppas att det blir bra om någon vecka. Kliar sig gör hon inte så det är bra=)=)=)
Visst har hon blivit stor, när vi vägde henne hos vetrinären vägde hon 22 kg. Växer gör hon.



Hoppas alla har haft en trevlig kväll!
Själv säger jag Godnatt!

Imorgon kansekd et blir åter en tur upp på Ullriken;) Om benet mitt är okej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0