På tur i Mo i Rana

Igår var det planerat en heldag i Mo i Rana vilket blev helt lyckat men trötta och slitna var vi när vi väl kom på båten hem=) Pustade ut och var riktigt nöjda och glada men en aning fattigare=)HAha.. bara leeer!

Åkte med båten vid halv sju nått efter att Emira fått en ordentligt promenad med lite träning. Tänkte det behövdes imed hon ska vara ensam fram till elva tolv något då Lina och Andreas hade lovat att passa henne.

Båten tar sååååå långt tid=( Bläää...2 timmar och 20 minuter, trist! blev äta frukost och kolla tv.

Framme i Stokkvågen är det ca 40-60 min med bil till Mo sen blir det shoppa shoppa! Väl framme var klockan halv elva så det var ju bara att börja högst upp på listan och sakta men säkert kryssa av.

Blev mkt körande med bilen fram och tillbaka imed vi itne känner till byn och butikerna i stort sett låg här och där men det gick bra, vi hittade trots allt fram till de butiker vi ville.
Dock besvikna på den brukthandeln vi hade trott vi skulle finna mkt saker i, jag fann tre burkar=) Jättefina, vita med röda blommor som jag ska ha i köket=)haha..  Vi hade ju tagit med släp  hopp opm att hitta soffa på det stället=( Lite besvikna. För mkt skit och de ville ha för mkt fölr all den skit som fanns där, en begagnad tvättmaskin för samma pris som en ny=( visst bättre märke men vafaaan!
När man handla på sånna ställen vill man ha billiga ting.

Jajja..det blev att fara till Jysk och plocka på oss istället, vagnen fylldes GANSKA snabbt! Stolar, soffa, sängkläder,ljusstake,leksak till Emira=)hehe... sängbord och massa annat smått...=) Nöjda och glada betalde vi och gick ut för att hämta soffan.

Sen var det åka vidare till nästa butik, soffbord hade vi ju inte funnit något och vi ville int ebara köpa ett för att vi skulle ha utan man vill ju ha något man trivs med spå vi åkte inom bohus och tittade, fann ett direkt innanflör butiken, ett bord vi länge kollat på, alltspå stilen,indiskt soms er gammalt ut men som är nytt, ni fattar nog=) SUPERFINT! men jag sa till emil, vi går ett varv ändå och tittar=) Hahahaha... det bordet var då det billigaste men finaste, alla andra kostade typ 3-8 tusen och var bara en skiva med inga detaljer=( Hallå! vad e det för trnd som är nu...??????
Jajja.. snabbt gick det och vi fick ett soffbord.
Paus! Våfflor med sylt och römme??Gick och var gott, kunde välja på våfflor med ÄGG? ost och skinka?? UUUUuuuuuuu..... Jajja.. ni svenskar som läser, det är så man äter våfflor i NORGE=)=) Gilla läget! Och våfflor är en väldigt populär godsak som säljs överallt! och då menar jag ÖVERALLT!

Själv tycke rjag våfflor är en söndagsfika=) men enbart glass, sylt eller grädde på, att andvända det som en smörgås=( uuu.... säkert gott men NEJ!
Jajja... sen det sista på listan var att fylla kylskåpet, frysen och skafferiet, aldrig handlat mat för 2100 norska förut.. hahaha.. men nu är det fyllt!

Sen var det åka mot stokkvågen och ta båten över och äntligen komma hem, anlände på lovund vid nio tiden=)

LÅNG tur!

Mira har iaf haft en superdag vad jag uppfattat det, promena på promenad och varit hemma hos dem och sniffat runt i hela huset. Har även varit en sväng på jobbet och druckigt kaffe=)hahaha... de har verkligen tagit väl hand om henne och vi är supernöjda, hade en trött men glad vovve när vi kom hem=) Ahhh! Köpte en vinflaska och en gottepåse till dem som tack! gottepåsen var ju till BARNEN!

De verkade gilla emira iaf imed hon fick så många turer=) Mira släppte in Linda snällt när hon hämtade henne, de hade ju aldrig träffats förr så det var en lite utmaning här ju, vi visste iunte helt hur emira skulle reagera imed att en främmande människa skulle gå in och hämta henne, Linda sa att mira morrade till i början, nervöst men efter bara någon minut kunde linda gå fram och hämta henne=)hahaha..

Vilken vakthund vi har, kanske inte borde skriva det här, imed vi alltd har öppet=)hahahahah... dasg att börja låsa kanske, men vafáaan detta är Lovund!

HUR HAR ERAN HELG VARIT?



Kommentarer
Postat av: mamma och pappaa

Hej!

De var en jobbig dag. Men trevlig.

Kram mamma och pappa

2010-01-24 @ 12:09:24
Postat av: Anonym

HEJ HEJ



VIKEN MYSIG DAG NI VERKAR HAFT. DET VERKAR SÅ MYSIGT DÄR NI BOR NU, MEN LÅNGT LÅNGT BORT. VÅR HELG HAR VARIT BRA. JAG OCH GRANNEN VAR I STAN I LÖRDAGS. JAG HADE BESTÄMT MIG FÖR ATT HANDLA NÅGON NY TOPP. HITTADE INGEN ALLS. SÅ SNOPET. KOM HEM MED ETT PAR JEANS TILL DEN MINSTA GRABBEN I STÄLLET.

SÖNDAGS EN LUGN DAG MED MS FRAMFÖR TVN. EN MYSIG MIDDAG SÅ MYSIG DEN NU KAN BLI MED TVÅ SMÅ GANGSTRAR HAHA. HELSTEKT KYCKLING MED POTATIS O SÅS.

IDAG MÅNDAG ÄR DAGIS STÄNGT SÅ HELA FAMILJEN ÄR HEMMA. HAR TVÄTTAT HELA DAGEN SUCK....

FLYTTAR NI NU TILL HELGEN ELLER DENNA HELGEN SOM VARIT. HOPPAS ALLT ÄR BRA MED ER. FANNY ÄR LIKA DÅLIG VAKTHUND VERKAR DET SOM. VEM SOM HELST KAN GÅ IN HÄR OCH HON REAGERAR INTE ENS HAHAHA.

KRAM KRAM MONICA



2010-01-25 @ 14:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0