Vi är framme...Jippi!

Vi har kommit fram till Lovund, ÄNTLIGEN!
Körde direkt efter frukosten, fanns ingen i recepptionen så det blir att skicka ett mejl om klagandet!

Turen gick fint, vägarna var perfekta och knappt en bil på vägarna, bara massa snö och massa havsörnar, fick tyvär ingen bra bild, var på tok för långt borta men det ska vara jättemånga sådanna fåglar här på ön så vi lär väl få bra många chanser.
Väl framme vid kajen, blev det typ vänta 2 timmar, vi tog oss en promenad och busade med emira för att få henne trött, kastade hennes nalle mellan oss i väntsalen=)hehe.. Slut blir hon!
Jaaa...sen var det väl dags köra på båten, visar sig man itne får ha hund uppe i salongen så lilla damen fick tyvär stanna i bilen=(Grrr... dumt! Men Emil fick springa ner varje gång vi stannade för att kolla till henne men allt gick fint, hon sov=) Duktig flicka!

ÄNTLIGEN säger de att vi är framme på Lovund, gick ner och hoppade in i bilen och körde iväg, träffade Rasmus(Emils jobbarpolare) och hans familj som hade nyckeln till vår lägenhet. Hejade och snackade lite.

Lägenheten duger väl=)hehe..KALLT! SVIN KALLT! Liten och mysig var den iaf.
Vår gamla hyrewsvärd och rasmus kom sedan tillbaka med en helt ny säng som kom med fäörgan precis! Schysst! Hur snälla som helst, en helt underbar säng, får se om den är go att sova i=)

Nu har vi iaf hunnit med att äta lite hamburgare och sitter och kollar harry potter.

Fick en välkomsgåva av Rasmus och hans fru Linda, en vinflaska, godis och två öl=)GULLIGA! de tyckte det var kul vi var tillbaka på ön=)

Nej! Nu ska jag krypa ner unde bamsefilten min och v'ärma mig för jag fryser...BRRRRRRR.....

Mira damen har allt saknat sin säng, gosart för fullt i den..Pysen!

Natti natti!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA, HOPPAS PÅ ETT SUPERÅR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0