Full fart

Idag blev det go sovmorgon, en Emira som inte vill gå upp. Cykeltur ut till Trönninge samman med syster ich systerdotter, Emira fick springa snällt brevid.
Blev även en tur ner till stranden för mig och Emira väl nere i Trönninge, perfekt ställe gå ner till, inte mycket folk längs vägen och man ser allt på avstånd vilket gör att man i lugn och ro kan gå och tänka på annat medans Emira springer fritt och gör sitt.

Stranden är nog det bästa som finns, tystnaden, lugnet, vattnet och bara den underbara utsikten, älskar verkligen att vara på stranden, en frihetskänsla, ett hus vid stranden vore ju underbart, får väl önska lite till så kanske det slår in.

Vägen hem gick Emira lös hela vägen inne i bostadsområdet och det gick super, visst mötte inga hundar men ändå=)

Imorgon är det dags för kurs, aktiveringskurs, ny kurs, ska bli kul, se vad vi ska hitta på. Emma hoppas och ber att det är trevliga och bra hundägare

Städ och tvättkväll blev det, Emira ligger död på soffan och har gjort det sen vi kom hem, känns bra att ha en trött vovve hemma. Skulle varit kul att ha en Agosto hemma som livar upp, han er så full med energi=)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0